Miercuri, Mariah Carey a dat-o în judecată pe Lianna Azarian, acuzând-o de șantaj. Cântăreața îi cere inclusiv o despăgubire de 3 milioane de dolari.
În documentele depuse la tribunal se arată că fosta asistentă i-a cerut 8 milioane de dolari ca să nu facă publice înregistrări video care o surprind pe cântăreaţă făcând „lucruri jenante”.

Azarian, care a fost angajată de Carey în 2015, a filmat-o pe vedetă pe ascuns și a amenințat în mai multe rânduri că va face publice filmulețele.

Carey susţine că i-a plătit iniţial suma de 327.000 de dolari. Ulterior, însă, a concediat-o, în noiembrie 2017, nemulțumită de compotramentul ei. A fost momentul în care Azarian a şantajat-o din nou.

Acum, dată fiind în judecată de cântăreață, fosta angajată a deschis și ea proces. În actele depuse la tribunal de Azarian, aceasta susține că a fost abuzată fizic, verbal și psihic de către Mariah Carey, dar și de fostul manager al acesteia.

Mariah Carey are talentul de a se înconjura de oameni cu care ajunge să se lupte apoi în justiție. A ajuns la tribunal și cu fostul ei manager, Stella Bulochnikov. Apoi, o fostă gardă de corp a acuzat-o de hărțuire sexuală.

De menționat e faptul că Mariah Carey a recunoscut că suferă de tulburare bipolară, pentru care se tratează în prezent.

Vezi și Când e grasuță, când e slabă. Cum arată acum Mariah Carey în costum de baie | GALERIE FOTO

Citește și: