Adriana Trandafir (65 de ani) și fiica ei, Maria Speranța(21 de ani), formează unna dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cele două au câștigat deja în prima etapă o amuletă și nu au avut nicio nominalizare pentru ultima șansă. Fiica actriței a făcut acum dezvăluiri neașteptate despre tot ce a trăit în noul sezon al emisiunii.

Maria Speranța i-a fermecat pe telespectatorii cu entuziasmentul ei, fiind mereu o bucurie să o privești având în vedere că este o tânără extrem de descurcăreață și inteligentă.

În mod surprinzător, nu Adriana a convins-o pe fiica ei să o însoțească în cursă, ci ideea a fost a soțului ei, după cum a dezvăluit Maria într-un interviu pentru click.ro, iar îndrăgita actriță nici nu prea a vrut să participe la o astfel de competiție: „Tata ne-a convins pe amândouă”, iar Adriana a continuat: „ Eu nu (n.r. am vrut). Pentru că am simţul realităţii la purtător. Dar dacă ea a spus, din prima, DA, atunci am zis să merg”.

Adriana a mărturisit că în competiția de la Asia Express a slăbit șapte kilograme, având în vedere la cât a alergat. „Eu da, 7 kilograme, Am slăbit, dar le-am găsit pe urmă, pe parcurs”, a spus Adriana, în timp ce Maria a recunoscut că nu a slăbit deloc.

Maria Speranța și Adriana Trandafir formează o echipă puternică în Asia Express

maria sia drianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cu toate acestea, fiica actriței a recunoscut că a fost o competiție foarte dură și au fost mereu puse în situații limită.

„A fost greu să fim amândouă împreună atât de mult timp, pentru că înainte nu aveam timp să stăm să ne cunoaşteam atât de bine. Am fost în situaţii limită”, a mai spus Maria.

Adriana Trandafir a trăit o adevărată dramă în tinereţe, iar pe Maria Speranţa a născut-o târziu, când avea 45 de ani. Actriţa mai are un băiat, Ştefan Bogrea, din prima căsnicie. Pe când copilul avea 7 ani, părinţii au divorţat, iar Adriana a pierdurt custodia după ce chiar propriul ei tată a dat declaraţii în faţa judecătorului împotriva ei.

“Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredinţează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepţie şi asta pe motiv că este actriţă şi nu poate avea grijă singură de micuţ. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea”, a povestit o prietenă a Adrianei pentru click.ro. Ulterior, Adriana s-a recăsătorit şi a născut-o pe Maria Speranţa. “Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana e din nou fericită”, a maia dăugat sursa.

“Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situaţii. Umorul e prietenul meu cel mai bun şi cel mai sincer”, dezvăluia Adriana Trandafir.

Citește și:

Cornel Ilie, despre divorțul de cea care i-a dăruit doi copii: ”Suntem într-un punct superb ca relație”

Viorica de la Clejani a fost externată. Mesajul artistei după ce a învins Covid-ul! “Într-o secundă vă duceți!”