David Henrie (29 de ani),  cunoscut pentru rolul Justin Russo din serialul marca Disney Channel, „Magicienii din Waverly Place” sau pentru rolul din „How I met your mother”, a dezvăluit că este în culmea fericirii și că el cu soția lui au trecut prin foarte multe ca să-și îndeplinească acest vis de a deveni părinți. Soția lui a pierdut trei sarcini și au trăit adevărate drame. Ei au mers chiar și la Papa Francisc ca să-i ajute cu rugăciunile lui să devină părinți și minunea s-a întâmplat. Fapt pentru care, starul Disney și soția lui și-au numit fiica după Suveranul Pontif, Pia Philomena Francesca Henrie.

Maria, soția unui mare actor a pierdut trei sarcini, dar acum ei au devenit în sfârșit părinții unei fetițe. Povestea lor a impresionat întreg mapamondulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Mesajul trist al Adelei Popescu după ce a devenit mamă a doua oară: „Oare le oferim suficient?”

Și-au numit fetița Francesca după numele Suveranului Pontif

„Azi este  o zi special pentru mine și Maria…și este specială pentru că pentru a fi unde suntem acum, să ne bucurăm că ne ținem în brațe bebelușul, eu și soția mea am trecut prin foarte multe încercări. Mă simt obligat să împătășesc asta cu voi, pentru că nu am crezut vreodată că este atât de greu să-ți întemeiezi o familie. Vedeți, Pia Philomena Francesca Henrie a avut frați și surori… Maria a piedut trei sarcini înainte să poată, în sfârșit, să ducă sarcina cu Pia la termen. În timp ce recuperarea după fiecare avort suferit era incredibil de dificilă, am știut că dacă vom fi în stare într-o zi să ne ținem copilul în brațe,  atunci nu trebuie să lăsăm această tragedie să ne afecteze căsnicia, ci mai degrabă să devenim mai puternici împreună. Am rămas credincioși acestei convingeri și am avut puțin ajutor și de la Papa Francisc”, a dezvăluit actorul, precizând și de ce a ales să-i pună fiicei sale numele Francesca după cel al Suveranului Pontif, fiind de părere că faptul că Papa Francisc a făcut o minune pentru ei.

„Motivul pentru care prenumele mijlociu al fetiței mele Pia este Francesca este pentru că l-am rugat personal pe Papa Francisc să se roage pentru mine și Maria să avem un copil . El ne-a luat mâinile, ni le-a ținut și ne-a făcut o binecuvântare specială, apoi s-a uitat la mine și mi-a zis să nu-mi fac griji pentru că bebelușul va veni- asta s-a întâmplat fix în urmă cu nouă luni. Pentru toți cei care trec prin suferințe să vă rugați, să nu vă pierdeți speranță și să nu vă îngrijorați”, a mai spus David.

Pia Philomena Francesca Henrie s-a născut ieri și este perfect sănătoasă, Ea a avut la naștere 3, 340 grame iar David și Maria Cahill radiază de fericire, după cum se vede și în fotografia făcută publică în care apar amândoi alături de micuță. „Am o fiică. E cel mai frumos sentiment din lume”, a spus actorul entuziasmat.

Citește și: