Vedeta a fost cerută de soție și a acceptat. Dovada a fost postată pe contul ei de Instagram, unde a publicat o fotografie în care mâna ei se odihnește tandru în mâna iubitului ei, devenit logodnic. Se vede inelul fin, iar pe palma logodnicului ei se poate citi: ”A spus da”, în limba engleză. Instantaneul e realizat în mașină.

Printre cei care s-au grăbit să o felicite pe prezentatoarea TV se află Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Doinița Oancea, Luminița Anghel ți mulți, mulți alții.

maria-simion-se-maritaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lecțiile învățate de Maria Simion la divorț

În 2014, când a ieșit la iveală că divorțează, Maria Simion declara pentru Ziare.com, întrebată dacă se mai vede mireasă: ”Niciodată să nu spui niciodată, cred în căsătorie și în familie și mai cred că, dacă îți dorești suficient de tare, orice este posibil!”.

Despre mariajul pe care îl încheiase atunci, din care s-a născut și o fetiță, iată ce spunea vedeta: ”Nu se pune problema că o iau de la zero, a fost o poveste frumoasă de dragoste, o experiență din care amândoi am avut de învățat și în care practic am crescut împreună! Am progresat împreună, iar rodul dragostei noastre este superba noastră fetiță, de care suntem foarte, foarte mândri…”

Spunea și ce lecție de viață a primit atunci: ”Am învățat că o relație trebuie întreținută și că esențială este comunicarea! În aceiași măsură contează și timpul petrecut împreună – „voi doi”, ca și cuplu…”.

”Singurul lucru care ne-a făcut să ajungem aici a fost lipsa timpului pentru noi, ca și cuplu”, mai spunea ea atunci.

Vedeta dădea atunci și un sfat tuturor celor căsătoriți și aparent lipsiți de griji: ”Să nu se neglijeze și să nu creadă că dragostea este veșnică dacă nu o întreții”.

Cu aceeași ocazie, ea avea și un sfat către bărbați: ”Nu vreau să generalizez, dar cred că un sfat esențial este „iubiți-vă soțiile, răsfățați-le” si cel mai important este să le arătați în fiecare zi prin gesturi simple cât de mult le iubiți”.

Iată că vedeta, discretă când vine vorba despre viața personală, a găsit pe cineva care întrunește aceste cerințe, așa că urmează nunta!

Vezi și Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Basescu, s-a logodit! A dat-o uitării pe Eba, chiar dacă are cu ea un copil

Citește și

Cum a venit Moș Nicolae la copiii vedetelor. Valentina Pelinel, Dana Rogoz și Mihai Morar au publicat imagini adorabile

Catherine Zeta-Jones, cu fiul de mână pe covorul roșu. Tânărul îi seamănă leit. Actrița din „Wednesday” a purtat o rochie care nu lasă loc imaginației