Alin Petrache (47 de ani), fostul șef al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), actualmente președintele Federației Române de Rugby, a divorțat în 2013 de Mara, femeia care i-a dăruit trei fetițe. Cu Maria Marinescu (45 de ani) s-a căsătorit civil la începutul lui 2016, iar pe 20 februarie au ajuns și în faţa altarului. Pe 15 ianuarie 2018 a venit pe lume fiul lor, Iacob, mezinul familiei cu 5 copii.

Maria Marinescu și Alin Petrache, romantici pe viață

Astfel, Maria Marinescu are mai mereu casa plină. Cele trei fete ale soțului ei, Alin Petrache, Ecaterina, Casiana și Daria, se înțeleg perfect cu cei doi băieței, Levin (13 ani), băiatul ei din căsătoria cu Frank Colin, și mezinul Iacob. „Cu cei mari nu e problemă, cu cel mic e haosul. Deci încontinuu face ceva, e foarte activ, nu pot să-l scap din ochi o secundă. Are și o personalitate foarte puternică”, povestea Maria, în emisiunea „Vorbește lumea” (PRO TV).

Zilele trecute, Maria Marinescu a publicat pe Instagram câteva imagini tandre cu ea și cu soțul ei, din diverse vacanțe, acceptând să intre și ea în provocarea „Physically Here But Mentally I’m There” (Fizic sunt aici, dar cu mintea, acolo).

În aproape toate pozele se sărută, se țin în brațe și se bucură de intimitatea timpului petrecut împreună. Maria arată senzațional în costum de baie, iar trupul ei de manechin nu a păstrat nici o rotunjime din perioada maternității. A luat 15 kg pe perioada sarcinii cu Iacob, dar le-a dat jos pe toate.

maria-marinescu-alin-petrache-10SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Maria Marinescu, declarații sincere despre viața cu 5 copii

Creatoare de modă și stilist pentru diverse emisiuni de la Antena 1, Maria recunoaște că uneori rolul de mamă e greu de dus.

„Efectiv scot ce e mai rău din mine. Zici că sunt posedată când mă apucă. Nu vrei să fii acolo. Ce să mă uit la ei? Trebuie să ridic un pic tonul, nu sunt calmă deloc. Reușesc să mă scoată din minți într-un fel cum nu reușește nimeni. Nu știi că este vorba aia cum că copiii scot ce e mai bun din tine dar și ce este mai rău”, a povestit Maria pentru EGO.ro, completând că este firesc să nu-i lase să facă absolut orice: „Nu poți să-i lași să facă ce vor. Vrei să-i faci oameni, să-i formezi, să fie bărbați, mai ales că sunt băieți. Adică nu”.

𝐀𝐛𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳a-𝐭𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐞𝐰𝐬𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐢𝐛𝐞𝐫𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 – https://tinyurl.com/libertateapentrufemei și vei primi direct în inbox selecția celor mai importante știri ale zilei: vedete, sănătate, sfaturi practice, horoscop, religie, povești de viață.

Citește și: Raluca Blejușcă, ex-Angels, are 5 copii superbi și o căsnicie fericită cu soțul procuror. Povestea ei de dragoste e unică: „Poezii și lacrimi pe scrisori”

Citește și: Cristina Dochianu, 10 ani de căsnicie și 4 copii superbi. Cum arată azi fosta știristă, care a renunțat la carieră pentru familie

Citește și: Monica Dascălu a întinerit în concediul de maternitate. Cum arată știrista cu ochi hipnotizanți atunci când nu apare la televizor

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!