Mândră, mămica a și publicat prima fotografie cu fetița ei, făcându-i totodată o mare promisiune, una pe viață.

Sunt zile de mare bucurie pentru familia Iordănescu, după ce frumoasa prezentatoare a adus pe lume o fetiță în urmă cu doar patru zile. Maria a reușit să țină secret o bună perioadă de timp sarcina, însă prietenii săi au dat vestea pe rețelele de socializare, așa că nu a mai putut ascunde nimic.

Recent, tânăra și-a adus minunea pe lume și nu a ezitat să își exprime fericirea în mod public.

Proaspăta mămică a decis să împărtășească miracolul din viața sa alături de urmăritorii ei de pe Instagram și a postat primă poză cu micuța. E vorba despre om singură fotografie, o dată în vianta alb-negru, iar apoi în varianta color, în care se vede că minunea ei poartă o rochie roz. Nu i se zărește deocamdată chipul, dar e o chestiune de timp până ce lumea o va cunoaște.

Postarea a fost însoțită și de un mesaj emoționant, în care Maria îi face fetiței ei po promisiune pe viață.

„Bine ai venit pe lume totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea aduce viața #19.05″, a scris vedeta pe Instagram, în avalanșa de felicitări.

fetita-mariei-iordanescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Maria Iordănescu și-a dorit o fetiță

Maria Iordănescu și soțul său, Teodor Măgureanu, trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp, însă abia anul trecut au decis să facă marele pas spre altar. Cei doi au avut o nuntă de basm, iar mireasa a purtat o rochie de prințesă.

În trecut, Maria Iordănescu a declarat că a simțit că soțul ei este cel alături de care își va petrece întreaga existență, și iată că acum cei doi se bucură de marea binecuvântare din viața lor. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că își dorea o fetiță!

„Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel.

Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, declara Maria Iordănescu, recent, la Prima TV.

Vezi și VIDEO Anghel Iordănescu i-a făcut fiicei o nuntă ca în povești. Imagini fabuloase de la petrecerea cu iz regal

Citește și:

S-a aflat cât costă meniul de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol și ce vor mânca invitații. Când e nunta celor doi

Regula bizară pe care Kate Middleton nu o poate încălca atunci când se află în public. I s-a interzis să facă asta!