A fost una dintre femeile care nu au așteptat ca bărbatul să facă marele pas și a luat inițiativa, dar nu înainte de a fi convinsă că ia decizia potrivită.

Maria Dragomiroiu nu s-a lăsat ușor cucerită, dar destinul a adus-o în cele din urmă în brațele soțului ei. Interpreta este căsătorită de peste trei decenii, dar relația dintre ea și Bebe si mai lungă. Patru ani l-a ținut în așteptare pe cel alături de care a ajuns în final să formeze o familie.

Calitatea care a convins-o că este omul potrivit

Cheia succesului în căsnicia ei pare să fi fost criteriul în funcție de care și-a ales soțul. Îndrăgita artista spune că pentru ea cel mai important a fost și este sufletul, iar atracția fizică a ocupat un loc secund.

„Cred că așa a fost destinul nostru, să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele. Pentru mine toată viața a fost (important – n. r.) sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă.

Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul”, a spus Maria Dragomiroiu într-o emisiune TV.

Soțul s-a îndrăgostit din prima

Acum ceva vreme, soțul Mariei Dragomiroiu a recunoscut că pentru el a fost dragoste la prima vedere. Bărbatul a știut imediat că și-a găsit aleasa și a avut dreptate. Trei decenii mai târziu este fericit cu alegerea lui.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran, a fost dragoste la prima vedere. Și când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale.

Ea este care lasă de la ea mereu, că-i place armonia, cu toate că eu îi spun că e bine să mai avem și discuții contradictorii”, a spus Bebe, anul trecut, într-o emisiune TV.

Vezi și Maria Dragomiroiu: ”Părul tăiat îl arunc în grădină. Îl strâng, îl fac păpuşele mici și…”

Citește și:

Alex Velea a anunțat când face nunta cu Antonia. Toată familia a suferit de Covid!

Andra Măruță, noi declarații despre starea de sănătate. Cine a vindecat-o de COVID-19?