Dani e cel mai mic, are 7 ani, iar sora lui are 17 ani. Celelalte două nepoate ale artistei au 12, respectiv 13 ani.

„Trei generații, așteptăm Crăciunul cu bucurie, emoție și iubire alături de toți cei dragi: Maria (bunica), Ileana (fiica) și nepoții: Ilinca, Maria, Ana, Daniel. Această săptămănă să vă aducă în suflete multă pace, liniște și sănătate!”, a scris artista în dreptul imaginilor publicate pe rețelele sociale.

maria-dragomiroiu-si-comorile-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Fata ei este profesor universitar, iar băiatul, inginer de sunet la Arena Națională. Maria Dragomiroiu îi iubește ca pe ochii din cap și vorbește cu emoție despre ei ori de câte ori are ocazia.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu s-au căsătorit în 1991

Maria Dragomiroiu avea 19 de ani când și-a cunoscut primul soț, Ion, în troleul 84. Ei au fost cununați în 1975 de regretata Ileana Sărăroiu și de Mircea Câmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu. Maria Dragomiroiu și Ion au avut doi copii, Ileana și Mircea, dar au divorțat în 1985.

Artista și-a crescut singură copiii și spune că a avut perioade în care nu avea nici bani de pâine. În 1991, vedeta s-a recăsătorit cu Bebe Mihu, bărbatul alături de care are o viață liniștită și acasă, dar și pe scenă, căci bărbatul este unul dintre cei cunoscuți impresari din România.

„Dragostea vieții mele”, așa obișnuiește Bebe Mihu să își alinte soția, pe care o răsfață cu flori și cu declarații de dragoste nu numai la ocazii speciale.

Vezi și Maria Dragomiroiu și-a ținut soțul în probe timp de 4 ani. Care este secretul unei căsnicii fericite, de peste 30 de ani

Citește și:

Monica Bîrlădeanu, despre cel mai important bărbat din viața ei: „E unul dintre cei mai…”

INTERVIU Keed, de la Chefi la cuțite: „Salata boeuf poate fi făcută cu câțiva lei”