Maria Dragomiroiu este plecată în America, la finul Gheorghe Gheorghiu. A avut acolo niște cântări, dar a profitat și de soare și plajă, iar dovada e pe contul ei de Facebook, unde a postat mai multe fotografii, în compania soțului ei.
Fanii au observat cât de bine arată artista nu doar pentru vârsta ei, 66 de ani. A pozat într-ujn costum de baie decoltat și cu pletele în vânt, în valuri, la malul mării.

arata-ca-o-adolescentaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

După un Crăciun petrecut în familie, așa cum se întâmplă în fiecare an, artista a început anul în forță și cu o energie de zile mari, după cum se poate vedea și în fotografii.

„13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a scris Maria Dragomiroiu, în dreptul pozelor postate pe Facebook, în care debordează de sex-appeal și are un aer adolescentin.

Nașa lui Gigi Gheorghiu

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, dar continuă să fie foarte activă. Artista a avut concerte foarte multe în America, în ultima lună. În noiembrie, Maria Dragomiroiu a fost nașa lui Gigi Gheorghiu, care s-a însurat la New York cu iubita lui.

Celebrul folkist, în vârstă de 67 de ani, s-a însurat pe 14 noiembrie cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc din SUA. Nunta s-a desfășurat la Mikelle Palazzo Ballroom, un local superb, din New York.

„Eu am și plâns atunci, așa de mult m-a emoționat. Erau așa de frumoși și mi-era așa de drag. Eram așa de mândri noi ca nași, că ne-a îngăduit Dumnezeu să fim noi nașii acestor oameni care își unesc sufletele într-o anumită perioadă a vieții, dar frumoasă”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din București. Având o voce deosebită, cu un amplu registru vocal și fiind posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică, Maria Dragomiroiu a fost comparată, mai ales la începutul carierei, cu Maria Tănase.

Vezi și Maria Dragomiroiu, imagini rare alături de cei patru nepoți

Citește și:

Sinéad O’Connor a fost internată în spital. Cântăreața a încercat să se sinucidă după ce fiul ei și-a luat viața

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu viitorul bebeluș