Maria Dragomiroiu a avut de traversat clipe extrem de grele atunci când abia ce se lanseze în muzica populară. La vârsta de 20 de ani s-a îndrăgostit nebunește de Ion, un bărbat pe care l-a cunoscut în troleu.

Părinții ei nu au fost de acord cu relația, însă artista a continuat legătura, iar la scurt timp cei doi au devenit și părinți pentru prima dată și s-au căsătorit. Au doi copii împreună, însă au avut mari probleme în cuplu.

Artista a povestit în cadrul unei emisiuni TV că problemele au început să apară atunci când devenise celebră, iar ea susține că soacra avea o mare parte din vină.

”Cred că din cauza fostei soacrei a fost așa. Era o femeie foarte rea. Se ducea pe la morminte să ne despărțim. Ea zicea că vrea să ne fie bine. Au apărut probleme în căsnicie atunci când am vrut să evoluez, să fac ceva. Eu toată viața mea am visat să fac ceva. Cel mai mult am visat, nu neapărat să cânt, dar să am acoperișul meu deasupra capului. Eu am fost motorul familiei”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro TV, în emisiunea lui Măruță.

Soțul o înșela cu știința mamei lui

Cântăreața a spus că simțea că e înșelată de partener, astfel că a mers acasă la soacră pentru a verifica. Ajunsă acolo, ea a aflat că într-adevăr chiar așa s-a întâmplat. Dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă și eu l-am sunat, că a zis că pleacă în inspecție într-un parc. N-a răspuns. Am sunat-o și pe soacră-mea și nu mi-a răspuns nici ea. Mi-a venit acest gând că Ion e cu o femeie la soacră-mea în garsonieră.

Am lăsat copiii acasă. Am luat un taxi. Când am ajuns la lift, tocmai se închidea. Am dat să intru și în cabină era soacră-mea. Ea a zis: «Du-te la tine acasă!». A intrat în panică și mi-am dat seama că ea știe ceva. I-am zis că Ion e sus cu o femeie în casă, în timp ce liftul urca. Ea a început să vorbească tare ca s-o audă ei. Nu a intrat în casă că ei erau acolo.

Eu am stat în scara blocului două ore și m-a invitat un vecin în casă la el”, a mai zis interpreta.

La scurt timp, soțul ei a ieșit și a început să-și certe vecinul că a primit-o pe cântăreață în casă. El s-a înfuriat și a început să o tragă de păr și să o lovească cu bestialitate.

”A ieșit el și a început să țipe la vecin că ce caută nevastă-mea la tine în casă! El și soacră-mea m-au aruncat în lift. Mi-a dat un pumn în cap. Mi-a dat un pumn în cap și s-a oprit liftul între etaje, bine că nu mi-am retezat limba. Și atunci el m-a apucat de păr și mă ducea așa. Eu plângeam. Nu mi-a dat drumul, până n-a plecat cu tot părul. Eu am stat un an de zile, fără niciun fir de păr aici, am făcut un șoc. Am avut niște perioade în care simțeam că mor. Îi auzeam cum vorbeau „Lasă că mai e puțin și scăpăm de ea”, a povestit solista.

Fostul soț a cerut divorțul

Maria Dragomiroiu știa că soțul ei nu se va schimba niciodată, iar la un moment dat chiar el a fost cel care a cerut divorțul de artistă și a decis să pună punct. El a determinat-o astfel pe cântăreață să renunțe la casa și banii pe care îi deținea, să-și ia copiii și nimic altceva.

După divorț, bărbatul nu și-a mai contactat fosta soție și nici măcar copiii la cele mai importante evenimente din viața lor.

„Nu le-a dat copiilor nici un telefon de ziua lor, nici când s-au căsătorit sau au avut copii. Întâmplător, am aflat de la cineva din Canada că a murit. În 1998 m-a sunat și mi-a cerut niște bani că o să spună tot”, a mai zis Maria Dragomiroiu.

Detalii din copilăria Mariei Dragomiroiu

Nici în copilărie, cântăreața nu a dus-o mai bine, mărturisind faptul că tatăl ei era, deseori, violent cu mama sa. Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că nu și-ar mai dori niciodată să fie copil, din cauza traumelor pe care le-a trăit în acea perioadă.

„Cred că sunt printre puținii copii care nu și-ar mai dori să fie copil, pentru că am avut o copilărie foarte grea, cu emoții mari negative, cu puține bucurii. Tatăl meu era un om dur.

M-a afectat, pentru că am trăit această senzație de frică de ceva și toată această frică o am și acum.

Eu am fost supărată pe el, pentru că era dur cu mama. Aici a fost problema mea. Până a murit, mama a stat cu această durere în suflet. Câte a făcut, cât s-a chinuit până în luna a opta. Când vorbesc de mama mi-e foarte greu, deși sunt 31 de ani de când a plecat de lângă mine, nu pot să mă obișnuiesc.”, a continuat cântăreața.

„Mama a stat doar în spitale, până a murit”

Cântăreața este încă foarte afectată de moartea mamei ei, deși au trecut foarte mulți ani de atunci. Și acum, aceasta îi simte prezența lângă ea.

„Mama, de la vârsta de 44 de ani, a stat numai prin spitale, până a murit. Și eu, lângă dânsa. N-am putut s-o salvez, în toate spitalele posibile.

Era un om bând. M-a scăpat de la moarte o dată, când am adormit la volan. Atunci am simțit-o pe mămica lângă mine.”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Vezi și Maria Dragomiroiu, în costum de baie la 66 de ani, la plajă, în Miami! Nu ți-ai fi imaginat-o așa!

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu: ”Am rămas cu dureri nevindecate”

Elena Marin, fosta concurentă Survivor România, cerută în căsătorie, în direct, La Măruță