După ce a fost surprinsă la brațul noului iubit, Maria Constantin a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu acesta, oferind câteva detalii inedite despre bărbatul care i-a pus zâmbetul pe buze.

Maria Constantin radiază de fericire. Artista iubește din nou și a dezvăluit că ea și noul ei iubit deja locuiesc împreună și au planuri mari de viitor.

Interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că partenerul ei nu este o persoană publică și își dorește ca lucrurile să rămână așa, considerând că a greșit foarte mult că și-a mediatizat așa mult relațiile anterioare.

„S-a observat că sunt într-o relație. El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea.”, a spus Maria Constantin.

122352013_3524585814254514_4649028522282625677_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mai mult decât atât, interpreta a dezvăluit că bărbatul de lângă ea are toate calitățile pe care le-a căutat la un potențial partener, fiind foarte fericită lângă acesta, în ciuda faptului că a mai fost căsătorit o dată.

„El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta. Acum sunt atentă la încredere și tot ceea ce construim împreună”, a mai spus artista, potrivit Antena Stars.

Cât despre zvonurile care au apărut legate de cererea în căsătorie, Maria Constantin le-a infirmat pe toate, însă nu ar spune nu unei alte uniuni, dacă lucrurile vor merge ca la carte.

„Momentan, chiar nu este vorba despre lucrul acesta și consider că trebuie să avem un timp înainte de a face un pas atât de important, mai ales că am trecut prin atâtea experiențe la început frumoase, după care atât de urâte, care m-au zdruncinat destul de mult.

Nu a existat nicio cerere în căsătorie, las totul să decurgă frumos. Nu exclud posibilitatea, pentru că dacă lucrurile merg bine, până la urmă ăsta e sensul vieții. Îmi doresc o familie, îmi doresc copii. Dacă va fi să se întâmple la un moment dat, nu știu dacă mi-aș dori o nuntă mare. Mi-aș dori să fie ceva restrâns, cu prietenii apropiați.”, a dezvăluit Maria Constantin.

Citește și:

Codin Maticiuc îi dă exemplu statului de bani gata, renovând secţia de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni: ”După etajul 7, mă apuc şi de alte etaje!”

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre familia ei. Cum se înțelege cu fiul lui Ștefan Bănică și care este relația lui cu Violeta