Artista, în vârstă de 31 de ani,  a povestit că a avut parte în ultima vreme de lucruri frumoase în viața ei. Se simte împlinită pe plan profesional, dar și pe plan personal. Maria a dezvăluit că are o relație fostul fotbalist al Unirii Urziceni și al Sportului Studențesc, Dacian Varga, cu care este împreună de câteva luni.

„Eu sunt în momentul acesta într-o relație, nu știu câte goluri a marcat, dar știu că este cu sportul.” a spus Maria Constantin în emisiunea La Măruță.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Artista nu a vrut să alte detalii despre relația ei cu Dacian, precizând că nu vrea să vorbească despre viața personală și vrea să-și trăiască povestea de iubire departe de atenția presei.

Maria Constantin a mărturisit prin ce momente a trecut atunci când a aflat că fostul ei soț, Marcel Toader a murit. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani și au divorțat în 2018, iar acesta a murit anul acesta, în luna august.

„Să știi că de ceva timp nu am mai vorbit despre viața lui personală. Cu siguranță a făcut parte din viață mea, însă lucrurile au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg și asta e tot ce contează. Noi eram  deja separați, nu prea pot să spun detalii. (…)  Eu am ales să mă retrag din acel temult, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Adică la spectacole, să vădă ce fel de om sunt prin prisma carierei mele, prin prisma vocii. Cei care m-au apreciat, mă apreciază în continuare. (…) Nu am avut proces cu Marcel Toader. S-au scris atâtea lucruri neadevărate. Nu a existat așa ceva. Eu când am pus punct acestei relații, am ales să închei definitiv acest capitol și am trecut mai departe. Pur și simplu,  mi-am văzut de drumul meu” , a mărturisit Maria Constantin.

Citește și: