Maria Constantin, care s-a căsătorit pentru a treia oară, a îmbrăcat o rochie lungă, alb-crem, în timp ce alesul ei a purtat un costum îndrăzneț, de un verde pastel.

maria-constantin-s-a-maritatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Toată lumea aștepta momententul, dar vedeta lăsase să se înțeleagă că acesta va veni în luna august. Prin urmare, fotografia postată de Maria Constantin a luat pe toată lumea prin surprindere. Chiar și așa, urările au început să curgă.

Nunta, la care sunt așteptați 250 de invitați, se va mai lăsa un pic așteptată. În urmă cu circa două săptămâni, vedeta declara că aceasta va avea loc într-un local deținut de Gabi Bădălău.

Nunta are loc în 4 august. N-a vrut să se cunune religios în post

Acum a avut loc doar cununia civilă și cea religioasă, iar vedeta a explicat și de ce a procedat astfel. „Am avut emoții, dar am organizat o cununie foarte restrânsă cu familiile și prietenii. Robert a fost și el emoționat, deși am luat-o ca pe un eveniment pentru sufletul nostru cu familiile și câțiva prieteni. Noi ne-am concentrat mai mult pe petrecere pe care am organizat-o multă vreme, dar este inevitabil să nu ai emoții.

Am lăsat pe 4 august nunta cea mare. Am vrut să facem cununia religioasă acum, pentru că pe 4 august pică postul. Nu am vrut să facem nunta în post. Vom face cununia religioasă astăzi. Petrecerea va rămâne pe 4 august”, a spus frumoasa artistă, ieri, înainte de ceremonie, pentru FANATIK.

Spre deosebire de alți miri, cei doi nu au deloc emoții pentru marele eveniment din 4 august. Artista își dorește ca nunta să fie una relaxată, care să semene cu o petrecere, unde invitații să se distreze.

Și-a ales rochia de mireasă împreună cu soțul ei

Cântăreața va avea o nuntă în aer liber și a dezvăluit că toate lucrurile au decurs, până în acest moment, exact așa cum și-au dorit. Maria Constantin și-a ales rochia de mireasă împreună cu soțul ei, Robert Stoica, și nu a dorit să țină cont de tradiții.

”Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, declara recent Maria Constantin la Antena Stars.

Ce dietă ține Maria Constantin. Vedeta a dezvăluit cum reușește să slăbească: ”Dimineața îmi fac un mic dejun copios”

Invitații vor fi îmbrăcați în alb

Maria Constantin își dorește ca nunta ei să fie o petrecere relaxată, motiv pentru care a dezvăluit că nu o tratează ca pe o nuntă clasică. Mai mult, artista le-a propus tututor să se îmbrace în alb, la fel cum se va întâmpla și în cazul ei și al viitorului ei soț. Nu are niciun moment teama că va fi eclipsată.

”Este o petrecere, nu o considerăm ca pe o nuntă, nu o luăm și o tratăm ca pe o nuntă. Tocmai de aceea au și acceptat propunerea din partea mea ca toată lumea să fie îmbrăcată în alb, la fel ca și mine, la fel ca și viitorul meu soț. Ne dorim un party, de fapt, nu neapărat o nuntă”, a declarat artista.

Cine este și cu ce se ocupă Robert Stoica. Afaceristul a cerut-o în căsătorie la TV

Artista, care are două divorțuri la activ, a fost cerută în căsătorie chiar la TV, în văzul tuturor.

După un divorț zgomotos și amplu dezbătut, de regretatul Marcel Toader, Maria Constantin a hotărât să nu își mai trăiască iubirea în văzul tuturor, așa că multă vreme a ținut relația ascunsă.

Abia anul trecut l-a arătat pe cel care i-a devenit logodnic, un afacerist. La începutul anului trecut, cântăreața a făcut publică relația cu Robert Stoica, printr-o imagine postată pe contul ei de Instagram.

Robert Stoica este un tânăr afacerist, cu trei mai mic decât ea, alături de care vedeta are o relație de aproximativ patru ani. „El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș”, a declarat o sursă pentru Impact.ro, conform Playtech.ro.

Amândoi au mai fost căsătoriți și ambii au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun.

Pe lângă Marcel Toader, care a murit între timp, de care a divorțat cu scandal în 2017, vedeta a fost căsătorită colegul ei de breaslă Ciprian Tapota, în perioada 2008 – 2014, alături de care are și un băiețel.

De ce a divorțat prima oară

Primul soț al Mariei Constantin a fost Ciprian Tapotă, alături de care are și un copil, Codruț. Era însă prea tânără pentru ca mariajul să meargă. Recunoaște însă că nu și-a imaginat vreodată că va ajunge la divorț, dat fiind modelul pe care l-a văzut în propria casă, unde părinții nici măcar nu se certau în fața copiilor.

„Au fost foarte multe greșeli. În prima căsnicie au fost multe, pentru că eram practic un copil atunci, dar nu regret, pentru că am cel mai frumos copil, dar atunci nu aveam maturitatea necesară pentru a comunica altfel, poate am luat-o și ca e o joacă.

Nu credeam în ideea divorțului vreodată, pentru că familia mea a fost o familie unită, ai mei niciodată nu s-au certat în fața noastră. Eu am văzut acest exemplu și am crezut că toată lumea este așa și atunci am dat cu capul de tavan și am văzut că lucrurile nu sunt atât de roz.”, a povestit la un moment dat artista.

Vezi și Maria Constantin, despre nunta atipică, în post, care va avea loc chiar anul acesta: Ce tematică a ales pentru invitați. De fapt, de ce a divorțat prima oară

Citește și:

Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa

Știai că Silviu Biriș are copii așa de mari? Cum e viața după divorț și ce i-ar spune lui Dumnezeu, dacă l-ar întâlni