Pe rețelele de socializare, Ionuț Dolănescu a postat un videoclip de la aniversarea mamei sale. Printre cei care cântă ”La mulți ani”, atât în engleză, cât și în română, este însăși Maria Ciobanu, cu vocea ei inconfundabilă.

Evenimentul a fost unul intim, organizat într-un restaurant, iar toată familia pare că s-a simțit foarte bine. Bine s-au simțit și restul clienților localului, martori fără voie la așa un spectacol ”exotic”.

N-a lipsit, bineînțeles, tortul, pe care tronează lumânările care îi trădează vârsta. Vârstă care nu se oglindește însă deloc pe chipul și în toată apariția artistei.

”Bună dimineața. Vă mulțumim pentru urări și pentru gândurile bune transmise cu ocazia aniversării mamei Maria Ciobanu. Să aveți o săptămână de vis!”, a scris Ionuț Dolănescu pe rețelele de socializare, unde fanii s-au grăbit să-i facă artistei o sumedenie de urări.

Maria Ciobanu nu se poate întoarce în România

Maria Ciobanu și-a sărbătorit ziua de naștere în SUA, unde locuiește de ceva vreme cu soțul ei. Cântăreața de muzică populară nu se poate reîntoarce pentru moment în românia, din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei.

Ionuț Dolănescu a declarat recent pentru Antena Stars că Mircea Cîmpeanu se confruntă cu probleme de sănătate, astfel că artista nu-l poate lăsa singur, chiar dacă și-ar dori să revină, măcar pentru o vreme, în România.

de-ziua-ei-la-86-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Așa stând lucrurile, familia nu a vrut să o lase singură de ziua ei, așa că au venut cu toții, cu mic cu mare, în America, pentru a o sărbători.

”Domnul Cîmpeanu a avut niște probleme de sănătate și din această cauză nu cred că mama o să poată să vină în această vară, cum obișnuia, de altfel. Dânsa în fiecare vară venea în țară. Cred că în toamna acestui an o să o vizităm noi, la Los Angeles.”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Maria Ciobanu, trei copii cu tot atâția bărbați

Maria Ciobanu e o femeie împlinită pe toate planurile, atât profesional, cât și personal. Are trei copii: Leontina Văduva (62 de ani), Camelia Filip (55 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (51 de ani). Pe Leontina a avut-o cu primul soţ, un tractorist din satul natal, Roşiile, judeţul Vâlcea. Camelia e rodul iubirii cu „fluieraşul” Florea Burnea din Ansamblul Ciocârlia. Apoi, din relaţia cu regretatul Ion Dolănescu s-a născut Ionuţ.

Ce mari s-au făcut nepoții Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu și-a aniversat ambii băieți

Leontina Văduva locuiește la Paris, e căsătorită cu americanul Robert Saltz şi împreună au un fiu, Robert Nicholas (20 ani). Camelia are o fată, Mariana Elisa (27 de ani) şi un băiat, Cristian. Din partea lui Ionuț, Maria Ciobanu are trei nepoți: Ionuţ Vlad (15 ani), Ioana Maria (13 ani) şi Iancu Marian Nicolae (9 ani). În prezent, Maria Ciobanu este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, văduvul prietenei ei, artista Ileana Sărăroiu.

Vezi și Ce pensie încasează Maria Ciobanu în SUA? Cât îi dă statul român și cât cel care a ”înfiat-o”

Citește și:

Dinu Maxer și iubita, prima apariție TV împreună. Cum a început povestea lor de dragoste: „A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea!”

Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit: „După 16 ani și doi copii, nunta noastră mult așteptată a fost perfectă!”