E alertă în Capitală, după ce un agresor dubios a făcut deja două victime. În seara zilei de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost victima unui atac, anunță FANATIK. Vedeta, în timp ce se plimba pe stradă, în București, a fost înțepată de un bărbat care a trecut pe lângă ea, pe trotinetă. Margherita de la Clejani a fost dusă imediat la Spitalul Universitar din Capitală, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Artista a scăpat cu răni ușoare, așa că nu a necesitat internare.

Fata Clejanilor nu a fost singura victimă a acelui agresor. În aceeași zi, atacatorul pe trotinetă a mai rănit o fată de 17 ani. Din fericire, și cea de-a doua femeie înjunghiată a suferit răni care nu i-au pus viața în pericol.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. Ce acuzații i se aducSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Margherita de la Clejani, înjunghiată în plină stradă. Comunicatul poliției

”La 17 august, în jurul orei 21:25, polițiștii DGPM București – Secția 1 au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul Poliției, publicat de Fanatik.ro.

Citește și: Cele mai răsunătoare scandaluri cu Margherita de la Clejani. Fata Vioricăi și a lui Ioniță le-a scos peri albi părinților

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit după ce a condus drogată și a făcut accident