Pentru Margherita de la Clejani a fost un an greu, ajungând de câteva ori în atenția autorităților. Cântăreața a vorbit acum despre scandalurile în care a fost implicată în ultimele luni.

Fiica Clejanilor a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan, în luna mai, după ce a provocat un accident rutier pe o stradă din Capitală . Apoi, a agresat două angajate ale unei agenții de turism, pe data de 16 septembrie, ziua în amiaza mare! Margheritei i s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare.

Marga susține că acum a învățat din greșelile ei, fapt pentru care pentru ea anul 2020 a fost unul extrem de productiv, în care a reușit să se cunoască pe sine mai bine.

Mai mult, artista susține că acum și-a dat seama că nu trebuie să aibă încredere în nimeni altcineva decât în familia sa.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. Ce acuzații i se aducSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a spus Marga în emisiunea „Vorbește lumea”.

Margherita a ținut să precizeze că anul acesta nu și-a ales prietenii cum trebuie, iar influența lor negativă a determinat-o să facă anumite greșeli. Consideră că toate acestea au fost doar o etapă a tinereții sale, o perioadă care s-a terminat cu bine și cu multe învățături.

”Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva.”, a mai adăugat aceasta.

Mai mult, Margherita a uimit și cu schimbarea ei de look, fiind transformată total. Blondă și cu ochii albaștri, artista e aproape de nerecunoscut.

Citește și:

Mircea Radu și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum arată casa lui din Piatra Neamț

Alexandra Dinu, dezvăluiri inedite despre fiul ei, Mario: „Vorbește 4 limbi la perfecție”