Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor. Judecătorii, la termenul din 29 iunie, au admis apelul și au dat o sentință definitivă mult mai aspră în cazul cântăreței, scrie Fanatik.

Margherita de la Clejani, sentință definitivă după ce a condus drogată

Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, a primit o veste cât se poate de proastă. Mai exact, magistrații Curții de Apel din București i-au înăsprit simțitor sentința pe care o primisese anul trecut și împotriva căreia Parchetul a depus apel.

Condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă – Margherita de la Clejani a avut surpriza să afle că magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută.

Așa că, după ce Margherita de la Clejani a provocat un accident, iar din investigațiile făcute la fața locului și la Institutul de Medicină Legală a reieșit că a condus mașina sub influența drogurilor, judecătorii i-au schimbat sentința.

”Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.

Margherita de la Clejani nu mai are voie să conducă mașina timp de trei ani

Pe lângă amenda penală de 40.000 de lei pe care a primit-o acum, Margherita de la Clejani a aflat și că nu mai poate șofa nu un an, cum a fost decizia în prima instanță, ci trei ani!

”Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, se arată în minuta instanței.

Amendă sau închisoare

În cazul în care Margherita de la Clejani nu va plăti amenda penală de 40.000 de lei (echivalentul a aproximativ 8.000 de euro) va ajunge, conform dispozițiilor instanței, la penitenciar timp de 200 de zile.

Margherita de la Clejani a făcut accident în timp ce conducea drogată

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, pe 23 mai 2020. Dimineața, în jurul orei 06.00, când se întorcea de la o petrecere la volanul unei mașini de teren, Margherita a lovit un autoturism parcat.

Poliția, ajunsă la fața locului, a testat-o pe fiica Clejanilor cu aparatul Drugtest, iar rezultatele au apărut ca fiind pozitive, motiv pentru care a fost condusă la IML și i s-au prelevat analize suplimentare, folosite, de altfel, în instanță în procesul pierdut de tânără.

Vezi și Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său? Dezvăluirea făcută chiar de mama ei

Citește și:

Incredibil cum arăta Crina Mardare la 20 de ani! Rebelă rock, dar și divă retro, mama lui Bubu dădea tonul în modă și în muzică. Poze de mult uitate

Artistul nostru a ajuns la operație după ce a vrut să mângâie un câine. I s-a reconstruit o parte din mână