Elegantă și extrem de energică, doamna muzicii românești atrage și acum toate privirile când apare la evenimente. Mai mult, îndrăgita actriță și cântăreață susține că se simte foarte bine, în ciuda venerabilei vârste, și este și foarte activă.

Margareta Pâslaru, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum celebra artistă și ce gest impresionant a făcutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Cum arată acum „cea mai frumoasă fetiță din lume”. A împlinit 17 ani și este de nerecunoscut

Margareta Pâslaru aniversează 60 de ani de carieră

Margareta Pâslaru se implică și acum  în acțiuni caritabile și este voluntar al Crucii Roșii. Ea sărbătorește anul acesta și 60 de ani de carieră, iar pentru a marca acest lucru a lansat albumul Providența”, iar celebra artistă donează drepturile de autor al albumului celor de la Asociația Nevăzătorilor. „60 de ani activi pe multiple planuri”, spune Margareta Pâslaru.

A  revenit în România în anii ’90, după ce a trăit aproape 10 ani în SUA. Ea a debutat în muzica ușoară la Casa de Cultură Grivița Roșie în 1958, acompaniată de Paul Ghentzer. Prima apariție în public, la vârsta de 4 ani și jumătate, a avut loc pe scena Operei în rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini. A făcut istorie cu melodiile ”Diamant fermecat”, „Glasul roțiilor de tren”,  şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi”, dar și cu rolurile de excepție în filme precum ”Fumatul strict oprit” (1961), ”Omul din umbră la soare” (1964), ”Mens sana in corpore sano” (1965), ”Împușcături pe portativ” (1967), Un film cu o fata fermecatoare” (1966), „Tunelul”(1966), dar și cu interpretarea vocală din  ”Veronica” (1972), ”Veronica se întoarce” (1973), ”Expresul de Buftea” (1979) sau ”Moartea domnului Lăzărescu” (2005).

Citește și: