Îndrăgita cântăreață a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emoționant pentru fanii și prietenii ei, mulțumindu-le pentru că s-au gândit la ea și și-au făcut timp să-iureze un călduros la mulți.

„Vă mulțumesc pentru atenție, să vi se întoarcă înmiit 🙂 gândurile frumoase!” a scris Margareta Pâslaru, pe Facebook-ul său.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu aproape 60 ani de activititate artistică în spate, Margareta Pâslaru a făcut istorie cu melodiile’Diamant fermecat’, „Glasul roțiilor de tren’,  şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi’, dar și cu rolurile de excepție în filme precum ‘Fumatul strict oprit’ (1961), ‘Omul din umbră la soare’ (1964), ‘Mens sana in corpore sano’ (1965), ‘Împușcături pe portativ’ (1967), ‘BD la munte și la mare’, interpretă vocală „La Marea Neagră’ (1971), ‘Veronica’ (1972), ‘Veronica se întoarce’ (1973), ‘Expresul de Buftea’ (1979) sau ‘Moartea domnului Lăzărescu’ (2005).

Margareta Pâslaru a locuit 10 ani în SUA

Însă, aceasta a cucerit publicul și cu eleganța și frumusețea ei răpitoare și ochii săi superbi, albaștrii ca marea, fiind considerată pe bună dreptate una dintre cele mai fermecătoare artiste.

Celebra actriță  și cântăreața a revenit în România în anii 90, după ce a trăit aproape 10 ani în SUA,  și este extrem de activă. Margareta Pâslaru continuă să meargă la evenimente sau să participe la diverse emisiuni.

Mai mult, ea a scos chiar și un album nou, intitulat „Cum să te las’, dedicat supraviețuitorilor incendiului din clubul Colectiv, de pe 30 octombrie 2015, unde au murit 64 de oameni.

Margareta Pâslaru a debutat în muzica ușoară la Casa de Cultură Grivița Roșie în 1958, acompaniată de Paul Ghentzer. Prima apariție în public, la vârsta de 4 ani și jumătate, a avut loc pe scena Operei în rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini.

A studiat pian, balet, pictură, cursul de perfecționare de pe lângă Comitetul de Stat pentru Cultură și Artă (Ministerul Culturii), clasa Camelia Dăscălescu.

Citește și: