”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță”, a explicat vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță.

Concret, vedeta și-ar fi dorit să aibă un copil până la această vârstă.

”De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar, încep să resimt și anume faptul că peste o lună de zile fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine.

Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe – hai să întemeiem”, a declarat Doinița Oancea, conform wowbiz.ro.

Cum stă cu dragostea

În urmă cu un an, vedeta a încheiat o relație de 6 ani, pe care a ținut-o ascunsă de ochii lumii. A început o alta și o trăiește tot departe de lumina reflectoarelor.

„Am fost întotdeauna discretă în ceea ce privește partea personală. Au fost cazuri în care oamenii au știut după câțiva ani că eu eram implicată într-o relație cu cineva.

Nu consider că am ceva de împărtășit în acest moment. Ceea ce trăiesc, trăiesc pentru mine și vedem mai departe.

Fericită și împlinită trebuie să fii tu cu tine. Nu știu ce se întâmplă pe partea sentimentală. Fericirea mea nu are legătură cu prezența unui bărbat în viața mea. Eu ar trebui să fiu fericită cu cine sunt eu ca om, cu faptul că sunt sănătoasă și că am părinții sănătoși, că pot să muncesc.

Ah, OK, pot să fiu fericită dacă am un pachet complet, inclusiv un om pe care-l iubesc și care să mă iubească și astfel să fiu fericită cu totul, dar nu singurul motiv să fie acesta”, dezvăluia Doinița Oancea anul trecut pentru Cancan.

Sunt genul de persoană care acceptă ce i se întâmplă”

De asemenea, Doinița Oancea a mai spus și cum o ajută actualul partener să treacă peste momentele dificile din viața ei. Actrița recunoaște că, uneori, are nevoie de momente pe care să le petreacă doar ea cu iubitul și astfel reușește să-și recapete o stare de spirit bună.

„Am momente pe care mi le petrec singură. Nu neapărat singură cuc, dar poate cu omul drag de lângă mine și atât, încuiată în casă, fix pentru că nu am chef de chestii mai puțin reale.

Toți avem momente proaste prin care trecem, asta nu înseamnă că trebuie să le lăsăm să ne dărâme. Eu sunt genul de persoană care încearcă să accepte ce i se întâmplă, încerc să înțeleg, nu ascund sub preș, o trăiesc, o accept și dacă am de plâns, stau și plâng, după care merg mai departe” , a mai dezvăluit actrița.

Vezi și Doinița Oancea a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei după cinci ani

Citește și:

Ramona Crăciunescu de la Survivor România a povestit cum și-a pierdut fetița de doar șase ani și soțul. A reușit să-și salveze doar fiul

Ce pensie primește Tudor Gheorghe de la statul român: „Pentru un artist este o pensie bună”