Cristina Cioran este actriță și om de televiziune. Are, prin urmare, o carieră frumoasă, la care mulți ar visa. Numai că are un vis încă neîmplinit și, realistă cum e, știe că nu-l va mai atinge. Dar ambițioasă cum e și plină de surprize – și-a schimbat viața radical în doar câțiva ani – cine știe?

Cristina a decis, în urmă cu câțiva ani, să pună capăt unui mariaj de 10 ani, fără niciun plan de rezervă. A lăsat dragostea să vină în viața ei, iar din relația cu un bărbat mai tânăr s-a născut Ema, o altă minune nesperată. La 43 de ani, actrița devenea mamă pentru prima dată, adăugând astfel în portofoliul ei, cel mai așteptat rol al vieții sale, dar nesperat rol al vieții ei.

Cum îl înțeapă Cristina Cioran pe fostul iubit, Alex Dobrescu, în timp ce acesta face tot posibilul să o împace: „Degeaba ai lămâi, dacă nu ai…” Mai poate fi vorba despre o împăcare?

Deși are în spate o carieră impresionantă, Cristina Cioran mărturisește că are o listă lungă de lucruri pe care nu a apucat să le facă. Muzica este un vis îngropat al artistei, despre care spune că e tardiv, din cauza vârstei.

„Sunt multe chestii pe care nu le-am făcut. Mi-ar fi plăcut să cânt, să mă lansez în muzică, doar că e un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin. Chiar dacă am tonus și energie, tonusul ăsta nu cred că e suficient”, a declarat Cristina Cioran pentru Fanatik.

Cristina Cioran nu mai vrea să audă de bărbați după despărțirea de tatăl fetiței: ”Hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni!” Alex Dobrescu vrea împăcarea

minunea-actriteiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Nu este implicată în proiecte de actorie în acest moment

În ultimii ani, actrița s-a concentrat pe creșterea fiicei sale, mai ales că micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de mai multă atenție în primele luni. Vedeta spune că nu a reușit, în această perioadă, să se mobilizeze și să se dedice actoriei, explicând că un rol nu se ia așa ușor, castingul fiind o muncă în sine, chiar extenuantă.

Pe partea de actorie nu am niciun proiect. Trebuie să te dedici foarte mult în actorie ca lucrurile să iasă bine. Nu merge pe repede. Ca să mergi la castinguri, să-ți refaci pozele e o muncă în sine și este admirabil ce fac fetele și băieții care reușesc să își împartă viața cu partea asta de casting care nu e deloc plăcută”, a mai spus Cristina Cioran, care, mai nou, are un proiect ce privește gastronomia.

Revine pe micile ecrane

Vedeta anunță însă că va avea, în curând, un nou proiect în care se va implica.

„Încerc să-mi aleg proiecte care-mi conferă și ceva timp, proiecte pe care să le fac între anumite ore, un anumit interval, în anumite zile, astfel încât să nu-i deranjez prea mult viața Emei.

De aceea m-am și implicat în Mămici cu sclipici, de la Antena Stars, tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera, astfel încât să nu fie deranjată relația noastră și programul ei.”, a spus vedeta, conform Cancan.

A fost la un pas de depresie

Sinceră și asumată cum e, Cristina Cioran nu se teme să recunoască faptul că a avut momente când depresian i-a dat târcoale.

“Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional, dar ele au trecut, pentru că știu ce e important pentru mine și viața mea și mă bucur mult că am putut să le depășesc.

Diagnosticul de depresie nu l-am avut, m-am ferit cât am putut. Depresia cauzată de orice situație e periculoasă. Depinde și cât de puternic ești, cum te lupți. Poate duce la gesturi finale. De aceea, să-ți păstrezi sănătatea mintală e cel mai important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.” – a declarat ea la un moment dat.

Vezi și Cu ce se ocupă în prezent Cristina Cioran, acum mamă singură. În ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, bărbatul cu care are un copil