Kate și William au anunțat că fiul lor, prințul Louis, va fi botezat pe 9 iulie la capela regală de la St James’s Palace.

„Ducele și ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că botezul prințului Louis va avea loc luni, pe 9 iulie, la capela regală de la St James’s Palace din Londa. Prințul Louis va fi creștinat de reverendul  Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury şi lider al Bisericii Anglicane”, a anunțat astăzi palatul Kensington.

Citește și: Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie

Kate a devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, prințul Louis Arthur Charles. Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Louis a bătut un nou record, fiind oficial la naștere, cel mai greu copil regal din linia de succesiune din ultimii ani și cel mai greu băiețel. El  a cântărit la  naștere 3,83 kg, fiind desemnat cel mai grăsut dintre copiii prințului William, depășindu-i pe frații săi. Prințul George, născut pe 22 iulie 2013, a cântărit 3,79, în timp ce sora sa, prințesa Charlotte, născută pe 2 mai 2015, a cântărit 3,71 kilograme.Tatăl său, prințul William, a cântărit 3,22 de kilograme, în timp ce prințul Charles a cântărit 3,35 kilograme. Prințul Harry a fost ceva mai slăbuț la naștere, venind pe lume în septembrie 1984 cu doar 3,12 kilograme.

Citește și: