Deși ar trebui să se relaxeze total în luna de miere după stresul prin care a trecut în ultimele luni din cauza planurilor de nuntă, Harry se pare că tot se gândește la  îndatoririle lui regale. Astfel, el a anunțat că are o marea veste. Deși toată lumea să aștepta ca acesta să dezvăluie că va deveni tătic, el a făcut un anunț legat de Jocurile Invictus, pe care le organizează. Mai exact, roșcovanul a anunțat că cea de-a cincea ediție a jocurilor Invictus va avea loc în Olanda, în mai 2020.

„Sunt încântat să vă anunț că Haga a acceptat provocarea de a găzdui jocurile Invictus în 2020”, a anunțat Harry, fondatorul fundației Invictus Games.  „Olanda a sprijinit Jocurile încă de la început, și știu că toată lumea de acolo se va implica și va susține soldații și veteranii care și-au servit țările cu mult curaj”, a mai adăugat roșcovanul.

Citește și:Când va avea loc botezul micului prinț Louis și cine se va ocupa de organizarea evenimentului

Prințul Harry va merge în Olanda, luna viitoare

Au apărut zvonuri încă de săptămâna trecută că Harry va merge în vizită în Olanda, luna viitoare, ca fondator și patron al Jocurilor Invictus, însă nu se știe dacă îl va însoți și proaspăta lui soție, Meghan.

Prințul Harry și fosta actriță americană s-au afișat pentru prima dată împreună în public la Jocurile Invictus din Toronto, în septembrie 2017, cu două luni înainte să-și anunțe logodna. Pe atunci, Meghan locuia în Canada unde filma la serialul „Suits”.

 

Citește și: