Cei zece concurenți Amna, Nico, Adina Răducan, Misha, Dorian Popa, Dima Trofim, Șerban Copoț, Lucian Ionescu, Maria Buză și Pepe s-au “împrietenit” deja cu primele personaje pregătite pentru ei de ruletă și sunt nerăbdători să urce pe scena transformărilor. Vor face spectacol în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, în show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

“Sezonul cu numărul 10 vrem să fie de nota 10! Sau de 12 puncte, maximum obținut de concurenții acestui show atât de drag nouă și telespectatorilor. Noutățile sunt surprinzătoare, asemenea personajelor oferite cu generozitate de ruleta care, în acest sezon, a primit cadou un lifting din partea echipei. E mult mai suplă, mai elegantă și sperăm noi mult mai plină de personaje spectaculoase pentru cei zece concurenți.”, spune Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului.

Taraful Silvian Voicu și Florin Ristei, invitați permanenți

”Pentru melodiile de muzică populară, am adus taraful Silvian Voicu cu care am mai colaborat punctual în sezoanele anterioare și care acum ne sunt parteneri în fiecare ediție. Ristei și trupa lui, Freestay-ul din deschiderea fiecărei gale, vor fi și ei prezenți în continuare pentru momentul super-emoționant al tributului adus în acest sezon marilor noștri artiști care vin să interpreteze în duet cu Florin cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal. Voi dezvălui doar numele doamnei Marina Voica, pentru ca telespectatorii să descopere singuri ce invitați extraordinari vom avea în toate celelalte gale”, a mai adăugat cea care stă în spatele proiectului “Te cunosc de undeva!”.

Un moment artistic special pregătiti de concurenți, jurați și prezentatori

Deschiderea celui de-al zecelea sezon “Te cunosc de undeva!” are elemente unice de sunet, lumină și coregrafie, asemenea marilor show-uri internaționale și, în special, concertelor de cel mai înalt nivel. Iar momentul special din deschidere îi va reuni pe scenă pe toți cei zece concurenți, care vor cânta alături de jurați, prezentatori, Florin Ristei și trupa sa, FreeStay.

Misha se va transforma în soțul ei, Connect-R

Credit foto: Antena 1

Personajele oferite concurenților de buclucașa ruletă, în prima gală a sezonului, sunt dintre cele mai diverse și neașteptate. Misha va trebui să se transforme în soțul ei, Connect-R, Dorian Popa a primit misiunea să-l imite cum poate el mai bine pe rapper-ul american 50 Cent, iar Șerban Copoț îl va aduce, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, pe Florin Salam.

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)