Renumitul Marcel Pavel cântă alături de mulți alți artiști la prima ediție a United Artists Festival, care are premisele să devină un eveniment muzical de prestigiu.

Orchestra Simfonică București alături de Dirijorul Daniel Jinga și invitatul Bubu Cernea, Marcel Pavel, Gina Pavel, Iordache Basilic, Vlad Miriță, Tudy Zaharescu Band, Ana Mardare, Florin Răducanu Symphonic Jazz Project și Dalila Cernătescu vor concerta pe scena Arenelor Romane, în cadrul unui show de peste 5 ore.

Prezintă actorul Mihai Călin

Evenimentul va fi prezentat de cunoscutul actor Mihai Călin, iar accesul în incinta locației de spectacol se va face începând cu ora 17:00, concertele urmând să înceapă la ora 18:00.

Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane a reunit artiști apreciați de muzică pop, rock, folclorică și clasică pentru prima ediție a United Artists Festival. Publicul poate semna până la finalul evenimentului o petiție online pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI, pe calculatoarele amplasate în spatele scenei. Această campanie este inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată și/sau ascultată pe internet.

Biletul de acces la spectacol costă 30 de lei în ziua concertului, la intrare.

Credit foto: Facebook