Marcel Pavel, În vârstă de 60 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus, după ce a acuzat simptome de răceală. Artistul a început filmările la ”Te cunosc de undeva” săptămâna trecută, iar apoi a făcut turul emisiunilor de televiziune pentru a promova show-ul.

Bucuria revederii a fost mare, după atâtea săptămâni în care nu s-a putut filma nimic, iar din imaginile publicate de membrii echipei de la ”Te cunosc de undeva” pe rețelele sociale, nimeni nu pare să-și fi bătut prea mult capul cu regulile de distanțare.

”Bună dimineața, dragi prieteni! Am început filmările pentru un nou sezon la „TE CUNOSC DE UNDEVA”-(Antena 1), alături de draga mea prietenă și parteneră de scenă MONICA ANGHEL! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, scria Marcel Pavel pe Facebook, a doua zi după filmări.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital miercuri seară. Artistul acuza de mai multe zile simptome de răceală și a decis să facă testul pentru Covid-19.

Cântărețul era convins că nu este vorba despre coronavirus, pentru că nu manifesta simptomele tipice pentru Covid-19. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!.

Citește și: