O mogâldeață de veselie, așa e Donca, cel de-al doilea copil al vedetei!

Fanii au remarcat imediat faptul că micuța a moștenit cele mai frumoase trăsături ale mamei sale, mai ales zâmbetul.

mara-si-doncaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Ce dulcică este fetița! O minune! Va fi isteață și cu carismă că mama ei, desigur!”, a fost unul dintre comentariile postate de internauți la poza vedetei. ”Adorabilă micuța zâmbăreată”, scrie altcineva. ”❤ Ce minune, o bijuterie,sa ti traiasca👍❤❤❤ ”, scriu prietenii virtuali ai vedetei, cuceriți iremediabil de cea mică.

Câte kilograme are Mara Bănică în prezent, după cea de-a doua naștere

Mara Bănică a mărturisit că face tot posbilul să slăbească până la botezul fiicei sale, care nu va avea loc peste multă vreme.

„Chiar înainte să nasc cântăream 90 de kilograme, iar acum, după naștere, am vreo 70 de kilograme.

Eu, înainte de sarcină, aveam 56 de kilograme. Ar trebui să slăbesc cam 14 kilograme ca să ajung la silueta de dinainte, dar mă mulțumesc și cu 10 kilograme până la botez, în mai.”, spunea Mara Bănică, potrivit Click!.

Dieta Marei Bănică

Vedeta a recunoscut faptul că se chinuie foarte mult pentru a slăbi și a recurs chiar și la înfometare, dieta ei „minune”.

„Adevărul e că cea ma bună dietă tot înfometarea este! Am slăbit 18 kilograme când am ținut ultima oară dieta asta. Dieta se bazaeză în principal pe brânzeturi și pe carne”, a mai spus Mara.

Dieta Marei Bănică are la bază câteva reguli simple: în prima săptămână se consumă doar brânzeturi, care să nu aibă peste 7% grăsime, și legume, mai puțin roșii. După care, în cea de-a doua săptămână, vedeta are voie să introducă carnea fiartă sau la cuptor (pui, porc, vită, curcan) combinată cu legume crude.

Totuși, regimul nu rămâne singura opțiune la care apelează Mara Bănică.

„De la 1 aprilie mă duc și la proceduri, dar trebuie să nu fiu totuși tanc când merg acolo.

Eu nu sunt pe principiu: gata am născut, sunt ca la mânăstire și nu contează cum arăt. O femeie trebuie să se îngrijească, să arate bine și după ce a născut”, a mai spus jurnalista.

Mara Bănică a născut pe 1 februarie o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a dezvăluit și numele fetiței, care nu este unul ales la întâmplare: Donca Maria.

Mara Bănică a ales ca fiica ei să se numească ca regretata soră a lui Serghei Mizil, care s-a stins din viață în octombrie 2021, în urma unor probleme de sănătate.

Vezi și Cum arată Mara Bănică la 5 luni de când a născut. Și Donca, mezina ei, s-a schimbat foarte mult!

Citește și:

Prințul Harry povestește cum a fost bătut de fratele lui, William: „M-a trântit la podea, am aterizat pe castronul câinelui”. Altercația ar fi pornit de la Meghan

El în pauză, ea la muncă! Andreea Ibacka revine la TV! Cu ce post a semnat soția lui Cabral