Mara Bănică este o personalitate TV foarte cunoscută și o femeie foarte apreciată, însă cu toate astea a decis să renunțe la televiziune și să se concentreze pe viața ei personală. A trecut prin momente foarte grele, mai ales după moartea tatălui ei, dar niciodată nu și-a pierdut curajul de a-și continua viața și a trece peste orice durere. Iar viața a venit și cu multe bucurii, așa cum merita.

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată de canalul de youTube theXclusive, unde a ”dat din casă”, oprindu-se la momentul în care a fost cerută de căsătorie, dar nu numai.

Pentru că soțul ei era plecat în Germania, acesta s-a decis să-i facă o surpriză de la distanță, a povestit ea.

Da! Păi soțul meu, dacă locuia în Germania la vremea respectivă, mi-a trimis verighetele prin poștă. El cum m-a cerut de soție? I-a rugat (n.r.: pe angajații firmei de la care au fost cumpărate verighetele) să scrie pe o foaie din hârtie, să pună într-un plic cerat, frumos: Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni vrei să fii soția mea la bine și la rău?”, a povestit vedeta.

Mara Bănică, despre viața de femeie căsătorită

Mara Bănică a povestit și cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat. Vedeta a povestit că viața în căsnicie vine cu anumite schimbări și aspecte la care trebuie să te gândești și să fii atent, să ai mai multă grijă, dar nu e o problemă dat fiind faptul că orice cuplu care decide să se căsătorească trece prin astfel de schimbări.

Ai mai multe responsabilități, mai faci un curat, mai trebuie să ai grijă de piață, e apă, nu e lapte, sunt ouă, vine femeia, nu vine femeia, copilul nu mai zic! Dar sunt și altele”, a declarat Mara Bănică.

jurnalista-are-47-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dieta minune a Marei Bănică. A slăbit 13 kilograme în doar două luni!

Mara Bănică este într-o formă de zile mari! A reușit să slăbească nu mai puțin de 13 kilograme în numai două luni și arată exact ca înainte de nașterea fiicei sale, Donca Maria (în vârstă de 1 an și șapte luni).

Mara Bănică nu a apelat la un nutriționist pentru dieta minune, ci și-a făcut singură un regim alimentar adecvat cerințelor organismului ei.

„Am avut o vară excepțională. Am slăbit 13 kg în două luni (…) Nu, normal, nici nu te operează la kilogramele pe care le aveam. Eu am mai avut o perioadă în care am slăbit mult, 18 kilograme atunci.

E un program pe care eu l-am inventat, pentru că a mers pe mine, un program în care mănânci, pentru că nicio dietă nu înseamnă înfometare. În momentul în care e înfometare, e foarte nasol.

Organismul nostru are memorie. Dacă eu nu-mi dau de mâncare și sunt momentele alea în care îmi e o foame de simt că leșin și bagi atunci, creierul zice să-și facă rezerve… Mănânc de câte ori simt nevoia… de câte ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi, dar doar din anumite alimente”, a dezvăluit Mara Bănică, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În prima săptămână elimini apa din corp”

Jurnalista susține că nu s-a înfometat deloc pe parcursul dietei, ci, din contră, are un program foarte echilibrat și consumă cam din toate alimentele. Nu face, însă, niciodată combinații care ar putea fi nocive pentru sănătate.

„Noi suntem arderi, noi asimilăm când nu se produc arderi în organism. Dacă amesteci carne cu lapte, niciodată nu ar trebui să faci asta, e doar un exemplu. Eu am slăbit așa, o săptămână lactate, o săptămână carne, dar sunt toate pe etape diversificate.

În primele 4 zile mănânci și salate, după continui cu lactatele, în a doua săptămână grătare, inclusiv porc, doar grătare repet și aceste salate. Roșii abia după primele 4 zile. În prima săptămână elimini practic apa din corp”, a mai dezvăluit Mara Bănică.

A fost corespondent de război

Mara Bănică e mamă pentru doi copii, ea născând-o pe Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț, anul trecut, în februarie, la 45 de ani.

Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale! Vedeta a explicat cu lux de amănunte și ce dietă ține. Câte kilograme are la o lună de când a născut

Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Soțul jurnalistei conduce o multinațională în Germania și este mai mereu plecat. Cei doi s-au cununat religios pe 15 iunie 2021.

Mara Bănică a devenit cunoscută ca jurnalist, atunci când a fost corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak.

Anul trecut, în august, Mara Bănică a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show de televiziune difuzat de Pro TV și care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Vezi și ”Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi!” Mara Bănică, despre momentele de coșmar care au dus la prima operație la sâni. Ce a urmat, însă, e din vina ei: ”Am făcut o mare prostie acum niște ani”. Vedeta a fost operată din nou