Proaspăta mămică a declarat că și ea, și micuța sunt bine. Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă chiar de ziua mamei sale.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!”, a scris Mara Bănică pe una dintre rețelele de socializare.

mara banica a devenit mamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mara Bănică trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste, însă nu se știu foarte multe detalii despre soțul ei. Jurnalista a preferat să-l țină departe de ochii curioșilor. Cei doi au o relație asumată și se văd destul de rar, pentru că bărbatul conduce o multinațională în Germania și este nevoit să fie mai mereu plecat. „Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara

Jurnalista a dezvăluit că a născut prin cezariană la recomandarea mediciilor, având în vedere că are o vârstă avansată, dar și din cauza unui accident de mașină pe care l-a suferit în urmă cu câțiva ani, după cum a explicat chiar ea înainte să devină mamă: „Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta.‘, declara Mara Bănică.

Mara Bănică mai are un băiat dintr-o relație anterioară

Jurnalista Mara Bănică nu va uita niciodată data de 26 septembrie 2003, când a fost la un pas să-și piardă viața. Medicii i-au dat atunci 1% șanse de viață. Ea a făcut dezvăluiri șocante despre acel episod din viața ei. A avut un diagnostic înfiorător: toate coastele fracturate pe partea stângă, Hemopneumotorax la ambii plămâni, ruptură de splină, ruptură de ficat lob stâng, fractură de şold drept, fractură calcaneu stâng.Era ora patru dimineaţa! 50 de metri o despărțeau pe Mara de casă. Aflată la bordul unei Dacii Solenza, nou-nouţe, ziarista a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp.

Mara Bănică mai are un băiatel de 10 ani, Dima, dintr-o relație anterioară.