„Pădureanca” va interpreta rolul unei directoare de hotel care pe parcursul acțiunii serialului se intersectează cu Eliza. Manuela Hărăbor apare în serial în ipostaza de femeie de carieră cu o funcție importantă, iar în noul sezon VLAD vom vedea impactul pe care-l va avea în întreaga poveste.

Manuela Harabor, în serialul  VLADSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură.”, a declarat Manuela Hărăbor.

 

Manuela Hărăbor este o actriță talentată, cu o carieră longevivă și de succes, fiind un nume binecunoscut în lumea filmului și a teatrului. Aceasta a devenit cunoscută publicului românesc încă de la debut, datorită unor filme emblematice precum „Veronica” sau „Pădureanca”. Publicul o poate vedea anul acesta și la teatru, în piese precum „Vinovat. Nevinovat, Revolta poveștilor”, „Dragostea celor trei portocale”, „D’ale carnavalului” sau „Gaițele”. Noul sezon al serialului Vlad  va începe din 24 februarie la PRO TV.

Citește și: