Despre Manuela s-a spus mereu că are cea mai frumoasă privire din cinematografia românească și este actrița cu cei mai frumoși ochi din România. Dar Manuela atrage și acum toate privirile când își face apariția în public pentru felul în care arată. Superba actriță a împlinit pe 2 aprilie 53 de ani, dar pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă.

A debutat în actorie la vârsta de 4 ani, în filmul „Veronica” (1972), însă a devenit celebră pentru rolul Siminei din filmul „Pădureanca”, în 1987. Deși a împlinit 53 de ani, Manuela continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei. Ea și-a sărbătorit ziua de naștere, acasă, în familie, și le-a împărtășit și fanilor câteva momente de la eveniment.

„O cifră care îmi place! Alături de cei care contează cel mai mult în viața mea, mă simt fără vârstă! Vă iubesc din tot sufletul!”, a scris Manuela, alături de imaginile de la ziua ei.

manuela-si-fiul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Despre ea s-a spus mereu că are cea mai frumoasă privire din cinematografia românească și este actrița cu cei mai frumoși ochi din România. Manuela Hărăbor a jucat în zeci de filme, însă, în prezent viața ei este învăluită în discreție.

Frumoasa vedetă și-a dedicat întreaga viață actoriei și iubirii. S-a căsătorit de la o vârstă fragedă, însă nu a avut deloc noroc în dragoste. A fost căsătorită de trei ori și a avut o relație și cu Dan Chișu, despre care s-a spus că ar fi tatăl copilului ei, Andrei (30 de ani), însă actorul nu a recunoscut niciodată acest lucru.

„Îmi place că mi se spune în continuare «Pădureanca», chiar dacă sunt cu treizeci de ani mai bătrână”, spune Manuela.

Citește și:

Andreea Marin, fără milă despre Mihaela Rădulescu! Zâna spune în sfârșit lucrurilor pe nume: ”N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea!”

Denis Ștefan va deveni tătic a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de el