Vineri, 10 iunie, este oficial ultima zi de școală, însă toată săptămâna aceasta au avut loc serbări și festivități de premiere. Pe rețelele sociale este ploaie de poze cu elevi sau prichindei de grădiniță, alături de doamnele învățătoare, educatoare și părinții emoționați.

Anna Lesko a publicat imagini superbe alături de fiul ei, Adam, care în luna martie a împlinit 8 anișori. Solista, îmbrăcată într-o rochie albă, foarte feminină, a fost o mămică exemplară la serbarea de final de an. „Vacanțăăăă!”, a scris Anna pe Instagram, în dreptul imaginilor cu fiul ei.

anna-lesko-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mămici elegante și emoționate: au plâns la serbările copiilor

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trăit și eu mari emoții pentru mezina lor, Iris. Fetița a încheiat primul an de grădiniță. „Prima serbare din viata lui Iris….nici nu pot descrie ceea ce am simtit. Buchetele de flori și pamponul au fost mai mari decat ea, dar a fost fericită că are serbare la gradi și că încheie grupa mică, chiar dacă din toamnă merge tot la grupa mică, pentru ca e micuță să meargă la cea mijlocie”, a scris Gabriela Cristea, pe Facebook.

Adda a fost și ea o mămică elegantă la serbarea fiului ei și a recunoscut că a plâns de emoții. Alexandru a terminat grădinița, iar din toamnă va intra la clasa pregătitoare. „Cei mai mândri! Te iubim, minune de copil! La revedere, grădiniță! Mergem la scoala! Nuu, nu plâng! Mi-a intrat ceva în ochi”, a glumit Adda.

Irina Fodor, lacrimi la „America Express”: „Avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă”

Irina Fodor, plecată la filmări la „America Express”, a lipsit de la serbarea Dianei, dar Răzvan Fodor a avut grijă să îi trimită poze și să o țină la curent. „Am primit poză asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, direct din Mexic. Diana, fiica ei și a lui Răzvan, a terminat clasa a IV-a la Colegiul Romano-catolic „Sfantul Iosif”.

Andreea Perju: „Gânduri de mamă la sfârșitul clasei a II-a”

Ada, fetița cea mică a Andreei Perju a încheiat clasa a II-a și a primit un mesaj superb de la mama ei. „Copilul meu frumos. Oricât de anevoios va fi drumul, mami și tati îți vor fi mereu alături în acestă evoluție și pe parcursul vieții. Azi am trăit alături de tine emoții de nedescris. Te iubim până la stele și dincolo de ele. Mândri că ne-ai ales să îți fim părinți. Iar pe lângă noi, ai bunicii, familia extinsă, prietenii și pe doamna învățătoare. Ai toată încrederea că vei avea mereu un punct de sprijin dacă vei avea nevoie de el. Gânduri de mamă la sfârșitul clasei a II-a”, a scris actrița pe Instagram.

„Vă mai amintiți de anii de liceu? Alex are în seara asta Balul Bobocilor și mie îmi răsună în minte numai versurile „timp, încotro mergi? Spre ce melaguri noi, grăbit alergi?”… Băiețelul meu s-a transformat deja într-un cavaler în toată regula și ne-a lăsat cu greu să îl conducem. Ne simțeam ca niște copii pe care părinții nu îi lasă la petrecere și îi trimit în camera lor. Să îi țineți pumnii, participă la concursul de Miss&Mr!”, a scris și Ela Crăciun.

Citește și: Anna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei: „Eu vreau să trăiesc!”

Citește și: Anna Lesko a împlinit 42 de ani: ”M-am copt perfect”. Ce spune vedeta despre căsătorie