Recent, celebrul actor și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea care i-a dat viață, dar și despre greutățile din copilărie.

Romică Țociu a încercat întotdeauna să își țină problemele departe de ochii curioșilor, preferând să facăp haz de necaz. În cadrul unui interviu a vorbit despre cea care i-a dat viață și despre cum a fost copilăria alături de ea.

Actorul în vârstă de 58 de ani are norocul de a avea mama încă în viață și este recunoscător pentru asta.

„Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă”, a povestit acesta în emisiunea Cultour, conform Ciao.

Bineînțeles că ține cont de dorința ei. Întotdeauna a ținut, chiar dacă nu întotdeauna a înțeles-o. Actorul își amintește că a crescut cu o mamă foarte severă și că nu înțelegea de ce era așa, în cazul lui.

”Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă.

Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu”, a adăugat el pentru aceeași sursă.

Deși în copilărie nu înțelegea foarte bine regulile stricte ale mamei sale, acum mărturisește că acestea i-au făcut bine pentru că de la părintele său a putut învăța ce înseamnă respectul și bunătatea.

Totodată, Romică Țociu știe faptul că cea care i-a dat viață îi dorea și îi dorește numai binele, iar pentru acest lucru îi mulțumește ori de câte ori are ocazia.

„Bunătate pe care o are și Nicoleta, soția mea. Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele”, mărturisește actorul.

Vezi și Romică Ţociu a devenit bunic pentru a doua oară în această dimineață

Citește și:

A murit Nelu Ploieșteanu. Unde va fi înmormântat artistul?

Interviu EXCLUSIV Costi Diță: ”Oamenii cred că Giani există în mod real!”