Vestea tristă a fost dată chiar de către vedetă pe contul său de Instagram. Acolo a relatat întâmplarea nefericită în stilul său caracteristic, alături de un clip cu mama sa aflată într-un scaun cu rotile.

Chiar dacă a încercat să facă haz de necaz, realitatea e că mama sa a avut nevoie de operație.

„Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour. 🤦🏻‍♂️🙄

Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan sunt întotdeauna bune la casa omului”, a scris el pe contul de socializare, unde a postat și un clip cu mama sa, în scaun cu rotile. Din fericire, femeia râde, așa că se poate trage concluzia că tonusul general e bun.

”PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, le-a spus el fanilor. Nicio căzătură, mai ales la această vârstă, nu e de dorit.

Răzvan Fodor poate fi văzut în această perioadă pe micile ecrane în sezonul 6 al emisiunii ”Burlacul” , difuzată de Antena 1.

Vezi și Soția lui Răzvan Fodor a împlinit 32 de ani, iar urarea lui a emoționat pe toată lumea. E cea mai frumoasă declarație de dragoste

Citește și:

Tania Budi, accident oribil: ”Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Abia a divorțat și deja iubește din nou. E mai fericită ca oricând