Anunțul sfâșietor a fost făcut chiar de către el, pe rețelele de socializare: “De ieri lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândra de ele, acum si eu si Cristina știm ca numele nostru e imprimat pe-o aripa de înger ce zboară Sus in Cer!”.

Cristina este sora lui, cea cu care a avut grijă de mama sa, imobilizată la pat și care era în fază terminală.

Lovitură după lovitură

În ultimii ani, Mircea Solcanu a avut parte de mai multe evenimente nefericite. Fostul prezentator TV s-a operat pe creier, pentru a scăpa de o tumoră, care, din păcate, a recidivat.

Recent, Mircea Solcanu a dezvăluit într-o emisiune TV că se îngrijește și de mama lui, care ducea o luptă grea cu o boală în fază terminală.

“Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare, spunea Mircea Solcanu în urmă cu câteva zile.

Din păcate, nici starea lui de sănătate nu este foarte bună, după ce tumora de la creier a recidivat. „Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare.

Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama!”, mai spunea recent actorul.

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații.

A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, declara fostul prezentator TV în urmă cu un an.

Mircea Solcanu, fostul prezentator TV, a renunțat la viața publică în urmă cu 8 ani și s-a retras din lumea mondenă, fapt pe care nu îl regretă deloc.

În prezent, acesta este student la actorie și își dorește foarte mult să activeze în acest domeniu.

Citește și:

VIDEO Cum a aflat Ioana Ginghină că Alexandru Papadopol are altă relație. Ce spune actrița despre iubirea cu Cove

25 de ani de la moartea maestrului Puiu Călinescu! Ce destin tragic a avut marele actor. Drama cutremurătoare prin care a trecut. Și-a găsit fiica moartă în casă