Detalii despre starea sa de sănătate au fost date chiar de fiul ei. Acesta a povestit că mama sa nu a mai răspuns luni seara la telefon și de aici a pornit totul.

“S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon.

Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”, a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru: “Am găsit-o în cameră, nu putea vorbi”

Într-un final, Mihai Mitoșeru s-a adus acasă la mama lui. A găsit-o pe femeie într-o cameră, incapabilă să comunice, motiv pentru care a fost dusă de rugență la spital.

Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a mai declarat Mihai Mitoșeru.

“Stau și mă rog la Dumnezeu să fie bine”

Pentru moment, Mihai Mitoșeru nu-și poate vizita mama la spital. Trage, însă, speranțe că Dumnezeu o va ajuta să-și revină și de această dată.

“Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a mai spus actorul.

Vezi și Camelia Mitoșeru, primele declarații după operația pe creier: ”Mie îmi place la doctor. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”

Citește și:

Lidia Buble, audiată la DIICOT. Cum a reușit artista să încalce legea

De la ce vine numele de scenă al lui Pepe. Nu e un nume moft, are chiar o semnificație, una foarte dragă artistului