Pentru Meghan Markle, cea care va deveni soția prințului Harry în 19 mai, e probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții, chiar dacă una destul de stresantă. Însă pentru familia ei e una extrem de complicată. Tatăl ei, care ar fi suferit recent un infarct, nu o va însoți pe Meghan la altar, pentru a nu-și face fiica de râs, după ce a fost implicat într-un scandal cu poze contrafăcute. Iar acum mama sa a făcut o schimbare majoră în viața sa, alegând să demisioneze de la clinica unde lucra, în Los Angeles.

Doria are însă planuri mari, ea urmând să-și deschidă un cabinet privat, unde să aibă grijă de vârstnici. De ce a ales însă să facă această schimbare tocmai acum rămâne însă o enigmă. Cel mai probabil și-a dorit să petreacă mai mult timp cu fiica sa în această perioadă.

Apoi, e de așteptat ca ea să joace un rol mai important la nuntă, din moment ce fostul ei soț nu va mai fi prezent. În acest moment nu se știe cine o va conduce pe Meghan la altar.

De altfel, tatăl lui Meghan a sugerat că, din moment ce el nu va fi prezent la nuntă, Doria ar trebui să fie cea care să o conducă pe Meghan la altar. O idee deloc rea, chiar dacă ușor atipică.

Vezi și Surpriză de proporții: Pippa Middleton nu a fost invitată la cina festivă de după căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle. Și o fostă iubită a fost uitată

Citește și: