Maurice Munteanu are o comunitate solidă în online, fiind urmărit, pe Facebook și pe Instagram, de aproape 300.000 de oameni. Fashion editor la revista Elle, jurat la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) și o voce pertinentă în industria de fashion, Maurice și-a obișnuit fanii virtuali cu postări interesante, cu povești boeme, cu frânturi din literatură, muzică și filme, extrem de bine documentate și savuros povestite.

În stilu-i caracteristic, cu sarcasm și ironie, Maurice comentează și evenimente actuale din diverse domenii, așa că activitatea lui în online este constantă și apreciată.

Ieri însă, Maurice Munteanu a ieșit din „zona de confort” și a publicat pe Facebook o bucățică din propria intimitate, o poză de colecție cu iubita lui mamă, Claudia, fostă învățătoare. Imediat fanii au remarcat chipul blând al femeii, privirea senină și apariția elegantă și rafinată.

Maurice a primit sute de complimente pentru mama lui și peste 3000 de aprecieri în dreptul imaginii alb-negru. Nu este prima poză pe care acesta o arată pe Facebook, multe fiind, însă, din copilăria sa, una extrem de fericită, din câte a povestit el. FOTOGRAFII: Facebook / Maurice Munteanu

mama-lui-maurice-munteanu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Aveam vreo patru sau cinci ani și făcusem amigdalită, o chestie care se întâmplă foarte des în copilărie, și îmi era foarte, foarte rău, aveam febră 39 și un semidelir. Îmi aduc aminte că a intrat mama în cameră și mirosea foarte frumos, a parfum, era coafată, îmbrăcată, avea o rochie cu spatele gol, și m-au chemat lângă pom. Tata instalase o machetă foarte mare, pe care era un trenuleț și îi dăduse drumul, cu soldați, cu poduri și a fost efectiv o magie, a dezvăluit Maurice Munteanu pentru Kanald.ro.

Puțini știu că mama lui Maurice Munteanu, Claudia, a fost învățătoare, iar tatăl fashion editor-ului a fost inginer. „Tata era pasionat de sport, a condus Direcția Generală a Vămilor și Vama Otopeni. A fost și vicepreședinte la Rapid, al clubului, pe vremea când domnul Copos se implicase și el în treaba asta”, povestea, Maurice, la Kanal D.

Mama lui Maurice Munteanu a trecut printr-o mare suferință, în 2020

Din păcate, în 2020, mama lui Maurice Munteanu a trecut printr-o mare cumpănă, în urma unui accident, însă optimismul a ajutat-o să depășească momentul dificil, deși a stat mai bine de 6 luni în spital.

„A dat mașina peste ea, pe trecerea de pietoni. Nici nu am cunoscut șoferița, o femeie, o doamnă, domnișoară, habar nu am. Sigur că am iertat-o, și mama a iertat-o. Când am scris acel status eram evident foarte furios, pentru că nu i s-a furat un an din viață, ci mai mulți ani, pentru că nu mai merge așa ca înainte.

Nu mai dansează așa cum dansa înainte, cu aceeași forță și vitalitate. Din fericire, este foarte independentă și, având un psihic foarte puternic, a trecut cu grație peste aceste lucruri. Toate acestea au ajutat-o”, declara Maurice la Kanal D.

Citește și: Maurice Munteanu, vrăjit de o superbă vedetă de la noi: „Este, de departe, cea mai frumoasă femeie din București”

Citește și: Dieta lui Maurice Munteanu. Metoda simplă cu care a slăbit 23 kg și care îți poate schimba viața