Carole Middleton s-a inspirat din garderoba Ducesei de Cambridge pentru participarea la Royal Ascot, cursa de cai patronată de Regina Elisabeta a II-a, unul dintre cele mai importante evenimente ale Casei Regale. Evenimentul ecvestru se desfășoară în perioada 14-18 iunie și atrage atenția și datorită ținutelor afișate de doamne și de domnișoare.

Mama lui Kate Middleton, îmbrăcată cu rochia fiicei

Mama ducesei de Cambridge cu siguranță a atras atenția și s-a instalat, deja, pe primele pagini ale tabloidelor britanice. Antreprenoarea de 67 de ani a purtat o rochie roz, din garderoba fiicei sale, cu care Kate Middleton s-a afișat în mai anul trecut, în Scoția, în timpul unui angajament regal.

Carole Middleton a asortat această rochie cu o pălărie neagră, cu ornamente din pene, în timp ce soțul ei, Michael, în vârstă de 72 de ani, a purtat o pălărie tradițională și frac. Potrivit Daily Mail, rochia roz, din mătase, aparține brand-ului ME&EM (meandem) și costă 450 de lire sterline. Evident, este sold out după ce a fost purtată de Kate.

Royal_SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cod vestimentar strict la cursa de cai patronată de Regină

Royal Ascot a fost unul dintre cele mai populare evenimente de curse de cai din Marea Britanie încă de la înființarea sa, de către regina Ana, în 1711. La acest eveniment, care acum se desfășoară în perioada 14-18 iunie, participă aproape toate fețele regale. Deși Regina Elisabeta nu a fost prezentă în ziua deschiderii, o mare parte din familia sa a putut fi văzută la eveniment, inclusiv Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințesa Beatrice, Peter Phillips, Zara Tindall și alții. Există un cod vestimentar strict la Royal Ascot: bărbații sunt obligați să poarte un costum cu vestă și o pălărie neagră sau gri, iar femeile trebuie să poarte pălării și rochii care să le acopere umerii.

Citește și: VIDEO Prințul Louis „a furat show-ul” la Jubileul străbunicii. Copiii lui Kate și ai lui William s-au întrecut în pozne și în gesturi adorabile

Citește și: (GALERIE FOTO) Năzbâtiile prințului Louis fac deliciul presei din întreaga lume. La doar 4 ani, mezinul ducilor de Cambridge a atras toate privirile în timpul spectacolului dedicat Jubileului de Platină