Fără a ține cont de vârsta sa, ea a pozat pe o plajă din Belize pentru celebra publicație. „Să fi un model în costum de baie pentru Sports Illustrated la vârsta asta… probabil că oamenii ar spune că sunt o doamnă nebună”, a recunoscut ea, mai în glumă, mai în serios.

„Sunt foarte încântată că editorii au decis că și femeile mai în vârstă pot purta costume de baie și pot arăta grozav. Cred că va schimba într-adevăr felul în care se simt femeile când ies în costume de baie”, a spus Maya Musk despre aparițiile sale în revistă.

pe-coperta-la-74-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Maya Musk (74 de ani) este canadiană cu origini sud-africane și are trei copii. Pe lângă multimiliardarul Elon Musk, ea este mama producătoarei de film Tosca Musk și a restauratorului Kimbal Mask.

Maya Musk a fost fotomodel mai bine de 50 de ani, dar a cunoscut faima cu adevărat acum, la această vârstă înaintată. La 69 de ani, devenea cel mai în vârstă model pentru CoverGirl’s.

Maya nu e singura care apare pe copertă. Printre modelele alese se află și Kim Kardashian, așa că e vorba despre o companie măgulitoare pentru septuagenară.

O viață incerdibilă, de film!

Mama fondatorului Tesla, finalistă la Miss Africa de Sud la 21 de ani, este şi dieteticiană și are în spate o poveste de viață incredibilă. Să spunem doar că a fost căsătorită cu un om bogat, dar care a părăsit-o, deși aveau împreună trei copii, fără a-i lăsa vreun ban.

După nouă ani de căsnicie, femeia s-a trezit practic în stradă, fără niciun ban, cu trei guri de hrănit şi victimă a violenţei domestice, pe deasupra.

„Îmi era prea frică să-i spun cuiva de asta, îmi era jenă. Mi-a spus de atâtea ori că sunt proastă, urâtă, plictisitoare… Era bogat, dar s-a asigurat că eu voi rămâne fără nimic“, a povestit aceasta la un moment dat.

Au urmat lupte interminabile pentru custodie, iar fostul soț găsea săptămânal un nou pretext ca să o dea în judecată. În tot acest timp, Maye, ajunsă cu cei trei copii în Canada, îşi luase cinci joburi pentru a se descurca, iar duminica era zi rezervată menajului şi gătitului.

„Cumpăram haine second-hand şi nu ne permiteam să ieşim la restaurant să mâncăm. Multă vreme mi-am hrănit copiii cu sandvişuri cu unt de arahide. Le plăcea la nebunie! Nu şi-au dat seama nicio secundă că eram săraci“, mărturisea frumoasa blondă în cartea autobiografică.

Vezi și alte detalii incredibile din viața mamei lui Elon Musk.

Citește și:

Liviu Vârciu, imagine adorabilă cu fiul lui. Micuțul a împlinit 2 anișori și seamănă leit cu tatăl său. Ce fericit e artistul cu cei trei copii!

Laurențiu Reghecampf, vești bune despre sarcina iubitei. Când naște Corina Caciuc