Actrița Lorena Velázquez a povestit pentru revista Hola! că mama lui Edith Gonzalez a suferit un mare șoc după moartea fiicei ei. Ofelia nu poate accepta că fiica ei nu mai este și nu se oprește din plâns. Durerea provocată de pierderea fiicei ei este atât de mare încât familia vedetei este extrem de îngrijorată. Cuvintele Ofeliei i-au speriat pe apropiați.

Lorena este o bună prietenă de familie a mai spus că la înmormânatarea actriței din „Inimă sălbatică”, cuvintele de adio ale Ofeliei i-au făcut pe toți să plângă în hohote. „Înainte să fie înmormântată, Ofelia a spus că vrea să-și vadă fiica pentru ultima dată. Au deschis coșciugul și ea a strigat:  Vin după tine, copila mea”, a povestit Lorena.

Citește și: Edith Gonzalez își surprinde fiica și după moarte. Ce surpriză i-a pregătit regretata actriță Constanzei, de ziua ei

Mama lui Edith Gonzalez este dărâmată de durere

Actrița a încercat să-i mai aline durerea mamei ui Edith, dar fără succes. „I-am zis: Nu, Ofelia. Nu mai spune așa. Trebuie  să stai cât mai mult lângă Constanza pentru că e atât de fragilă și de tristă acum. Nu o lua pe drumul ăsta. Nu te lăsa doborâtă de durere, trebuie să fii lângă Constanza. Îl ai pe fiul tău. Ai atâtea motive să trăiești”, a mai povestit aceasta.

Lorena Velázquez s-a cunoscut cu Edith când aceasta era foar o fetiță. Prietenia lor a început să devină mai puternică când frumoasa „Salome” a început să joace în telenovela „Aventurera”, iar astfel Lorena a deenit o bună prietenă de familie. Aceasta a fost martoră la fericirea lui Edith când aceasta l-a cunoscut pe Lorenzo Lazo, soțul ei, despre care regretata vedetă spunea că este iubirea vieții ei și sufletul ei pereche.

„A murit când viața ei, era în sfârșit completă. Avea un mariaj grozav, un bărbat ca Lorenzo și o fiică divină -Constanza”, a mai adăugat Lorena.

Aceasta a adăugat că deși era foarte apropiată de actriță, Edith a evitat-o în ultimele clipe de viață și nu a vrut să-i zică că starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

„Am sunat-o pe Edith pe mobil și mi-a răspuns Constanza și mi-a zis: „Mătușă Lole”, iar eu i-am răspuns „Iubire, dă-mi-o pe mama ta la telefon pentru că vreau să o salut”, iar ea a zis: Este ocupată, dar…” și am auzit vocea lui Edith spunând: „Spune-i că o voi suna eu înapoi”. Ei bine, nu m-a mai sunat niciodată. Nu a mai apucat”,  a mai zis aceasta.

Edith Gonzalez s-a stins din viață pe 13 iunie, la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer. Familia actriței a dezvăluit recent cauza morții a regretatei actrițe și a confirmat că Edith Gonzalez  și-a pierdut viața, într-adevăr, în urma unor complicații legat de cancerul ovarian, cu care a fost diagnosticată încă din august 2016.

Familia lui Edith Gonzalez a dezvăluit cauza oficială a morții actriței

„Lorenzo Lazo și familia lui Edith Gonzalez, Fuentes, pot confirma publicului că moartea ei a fost cauzată de o deteriorare bruscă a sănătății sale din cauza unei reapariții a cancerului cu care a fost diagnosticată acum trei ani. Ea a rămas activă și a continuat să muncească și în televiziune și la teatru până în ultima clipă cu profesionalismul și pasiunea care au caracterizat-o  întotdeauna”, a anunțat familia lui Edith printr-un comunicat.

Víctor Manuel, fratele actriței, a dezvăluit încă o dată că actrița și-a plănuit singură toată înmormântarea și a făcut toate aranjamentele ca familia ei să nu se îngrijoreze în privința acestui aspect.  Mai mult, acesta a mărturisit că Edith a primit cu zâmbetul pe buze vestea că va muri.

„Ea avea dureri minore la spate și obstrucție intestinală. Din acest motiv a decis să meargă la spital. Dar a fost curajoasă. Avea un zâmbet mare pe față când a intrat în spital și tot cu el a ieșit de acolo”, a explicat Victor.

„Felul în care a aflat cât de gravă e situația și cum a vorbit cu medicul… a fost cu adevărat impresionat. După ce a primit teribila veste despre starea ei, ea a zâmbit și la sfârșit i-a făcut medicului cu mâna când a plecat”, a mai spus fratele acesteia.

Citește și: