Ludmila Bălan a arătat, de fiecare dată, că vârsta este doar un simplu număr în cartea de identitate. Solista de peste Prut, mama artistului Dan Bălan, a împlinit 65 de ani pe 28 martie, dar nu-i dai mai mult de 40. Atentă la alimentație, Ludmila Bălan sau „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în showbiz, a umplut Instagramul cu poze în care arată ca un fotomodel.

Zilele trecute, ea a fost invitată la o școală din Chișinău și a răspândit multă veselie în jurul ei. Îmbrăcată într-o rochiță mini, înflorată, Ludmila Bălan a arătat ca o puștoaică de liceu. „În vizită la copiii de la Liceul de Limbi Moderne și Tehnologii Informaționale Socrate, din Chișinău. Le-am spus povești și ghicitori, le-am cântat și le-am dansat, iar copiii m-au încărcat cu energie pentru un an întreg. Vă iubesc foarte, foarte mult”, a scris mama luiDan Bălan, pe Instagram.

ludmila-balan-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce secrete are, pentru siluetă, mama lui Dan Bălan

„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc.

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața”, de la postul TV8.

Ludmila Bălan are doi copii

Ludmila Bălan a devenit cunoscută în anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuța cu povești”, „De la 5 la 10” și „Tanti Ludmila Show” de la postul național de televiziune din Republica Moldova. Ludmila Balan a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova. A debutat în televiziune la doar 19 ani și timp de zece ani a fost crainică la postul național de televiziune, Moldova 1.

În 2013 „Tanti Ludmila” s-a lansat și în muzică, cu prima piesă înregistrată, intitulată „Pentru o sărutare”. Totuși, aceasta nu a fost prima sa apariție vocală – ea a mai cântat și piesa „Sărbătorile de iarnă”, de pe primul album al trupei O-Zone, din care a făcut parte fiul ei, Dan Balan. Ludmila Bălan are și o fiică, pe prezentatoarea TV Sanda Bălan.

Dan Bălan și părinții lui. Foto: Perfecte.md

Cine este tatăl lui Dan Bălan

Ludmila Bălan este căsătorită cu Mihai Bălan, diplomat de carieră. Mihai Balan este un diplomat român din Republica Moldova, director al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova între 2012 și 2017. Anterior a fost ambasador al Republicii Moldova în Grecia, Cipru și Israel, iar apoi consilier prezidențial pe politica externă

Citește și: Mama lui Dan Bălan a stat două luni internată din cauza infecției cu Covid! Cum se simte, la 62 de ani

Citește și: Cum își menține Anastasia Lazariuc silueta la 68 de ani. A renunțat aproape complet la acest aliment: ”Să nu creadă lumea că fac fițe”