Elton John, în vârsta de 70 de ani, a dat vestea morții mamei sale pe o rețea de socializare, luni. „Cu tristețe anunț că mama a murit în această dimineață. Am văzut-o ultima oară luni și sunt în stare de șoc. Mergi in siguranță, mamă! Iți mulțumesc pentru tot. Îmi va fi atât de dor de tine… Cu dragoste, Elton”, a scris artistul pe o rețea de socializare, unde a postat o fotografie în care apare alături de aceasta.

Sheila Farebrother și Elton John au fost apropiați până acum 9 ani. In 2008, au încetat însă să-și mai vorbească, mama artistului nefiind de acord cu relația acestuia cu David Furnish. De altfel, ea a și declarat în presă ca David Furnish îi conduce viața fiului său.

Sheila Farebrother a mai spus public, cu ani în urmă, că fiul său nici nu a anunțat-o când a devenit bunică. Elton John, căsătorit între timp cu David Furnish, are doi copii: Zachary și Elijah, născuți de mame surogat.

Chiar dacă nu și-au mai vorbit, Elton John a continuat în tot acest timp sa-și susțină financiar mama. Când a împlinit 90 de ani, femeia a angajat, la petrecerea pe care a dat-o, un imitator al fiului ei, un semn clar ca fiul îi lipsea. A fost și prima zi de naștere, în mulți ani, când Elton John i-a trimis un buchet de flori.

 Anul acesta, cei doi au reluat legătura, iar în mai Elton John a anunțat că, în sfârșit, s-a împăcat cu mama sa.

Citeste și Pe Ștefan Bănică Jr. îl știe toată lumea, dar iată cum arată mama celebrului artist

Foto Instagram/Elton John