Mama artistei, care a tot căutat rezolvare pentru problema ei, adresându-se mai multor medici, a renunțat să mai spere. Spune că nu mai urmează niciun tratament, pentru că durerile pe care le are la mână nu vor trece.

Cântăreața de muzică populară a mărturisit că își lasă problema de sănătate în mâinile lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnezeu cu mila, cum o vrea așa face.

Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate.

Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a declarat Gina Matache, potrivit Wowbiz.

Din problemă în problemă

Anul trecut, în noiembrie, Gina Matache s-a fotografiat pe patul de spital. Contactată de jurnaliști, mama Deliei a mărturisit că s-a operat de tiroidă.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă, de tiroidă.

M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

Gina Matache le-a mulțumit medicilor care s-au asigurat că operația a reușit. „Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. (…) Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”, a adăugat artista.

Vezi și Delia spune de ce nu are copii până la 39 de ani: ”Cred că aş fi o mamă extraordinară”

Citește și:

Al Bano, părăsit din nou de Loredana din cauza Rominei? Artistul a vrut să se afle totul de la el

Gabi Bădălău a încercat să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Mama cântăreței intervine în scandal: ”Vine ca un milog”. Ce i-a spus Bădălău soacrei sale despre Bianca Drăgușanu