“Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept să treacă câteva luni ca să mă pot vaccina”, a povestit acaesta la Antena Stars.

Chiar dacă nu a avut simptome severe, tot a fost nevoie de spitalizare, pentyru că scăzuse saturația de oxigen. ”Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant.

Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine, primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală.

Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR și a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a declarat Gina Matache.

Totuși, Gina Matache se confruntă acum cu simptome post-Covid destul de supărătoare. “Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate.

Aștept să treacă două luni și să fac o nouă evaluare.

Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus – aș fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI.

Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai spus cântăreața.

Vezi și Maia Morgenstern are Covid. În ce stare este artista: „Nu vreau să devin o povară!”

Citește și:

„Giani” din Las Fierbinți, după ce a aflat din presă că a murit: „A fost șocant, am râs”

Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluirea făcută de sora artistului