Mama Deliei, Gina Matache, știe că viața merge înainte, indiferent de problemele din familia ei. Iar în weekend a avut un subiect frumos de împărtășit pe rețelele sociale, unde în ultima vreme a lansat atacuri virulente la adresa noului iubit al fiicei sale, Oana.

Pe 17 martie, nepotul ei, adică băiețelul Oanei Matache și al lui Răzvan Miheț, a împlinit 4 anișori. Micuțul a fost sărbătorit cel mai probabil și acasă, cu mama și cu sora lui, dar a avut parte de o petrecere și alături de familia din partea tatălui. Gina Matache a publicat pe Instagram un filmuleț de la o terasă, la care se aflau mai mulți adulți, fostul ei ginere, Răzvan Miheț, și cei doi nepoței, Jessica și Bubu.

Mama Deliei și fostul ginere au luat copiii de la Oana și au ieșit în oraș

Sărbătoritul avea în față o prăjitură cu artificii aprinse, i s-a cântat „La mulți ani” și a fost felicitat de bunică și de invitați. În imagini apare și Răzvan Miheț, bărbatul de care Oana Matache ar fi divorțat în secret, după o căsnicie de 6 ani. Răzvan pare liniștit și împăcat cu situația.

Nici Delia nu apare în imaginile de la terasă, dar a dat asigurări că în familia ei nu e nici un scandal. Recent, Delia a avut o primă reacție despre sora ei, Oana, și iubitul acesteia, Radu Siffredi.

Radu Siffredi, noul iubit al Oanei MatacheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură.

Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor. Nu vorbesc nici în numele mamei mele, nu vorbesc nici în numele lor, nu vorbesc în numele nimănui. Doar că nu este nicio dramă, așa cum transpare și cum se vede și cum se încearcă a fi pusă. Sunt OK cu toată lumea, să fie pace, să fie liniște, să fie calmitate, să fie dragoste în lume”, a mai cântăreața, pentru Cancan.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu sora Deliei? Oana Matache, comportament bizar de când s-a afișat cu noul iubit: „Nu știm cine e Delia, nu există”

Citește și: Oana Matache și actualul iubit, prima apariție împreună! Reacție la tot ce s-a scris despre ei. A divorțat sau nu sora Deliei? Cei doi s-au mutat cu copiii ei

Citește și: Gina Matache, prima declarație la TV despre divorțul Oanei: „Pentru noi a fost o surpriză totală”. De ce nu îl acceptă mama Deliei pe noul „ginere”

Citește și: Delia, prima reacție legat de sora ei, Oana, și iubitul acesteia, Radu Siffredi: „Nu este nici o dramă”