„La mulți ani mama! Te iubesc cu tot sufletul meu!  Mulțumesc că mi-ai dat viață”, a scris Antonia pe contul de socializare, unde a publicat și o imagine cu mama ei.

Denise Iacobescu a implinit 51 de ani, dar nu-si arata varstaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Sfaturi de frumusețe de la Denise Iacobescu

Antonia a moștenit frumusețea mamei sale, Denise Iacobescu, care la 51 de ani arată spectaculos. Cel puțin așa demonstrează imaginile postate pe contuile de socializare.

Denise  afișează la 51 de ani o siluetă de invidiat și nu-și arată deloc vârsta, părând mai degrabă, sora Antoniei, nu mama, pentru că nimeni nu-i dă mai mult de 30 de ani.  Aceasta recunoaște că are gene bune și nu a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta așa. Însă, cu toate acestea, femeia a fost pasionată de sport, a practicat volei, gimnastică și scrimă și recunoaște că merge des și la sală. Mai mult, ea le-a dezvăluit fanilor ei câteva sfaturi care să-i ajute să-și păstreze cât mai mult tinerețea.

 

”Cu cât avansez in vârsta, realizez mai mult ca sănătatea este una din cele mai importante subiecte din viaţa noastră. Sa ajungi la o vârsta destul de avansata cu o minte lucida şi un organism sănătos este mare lucru.Când eşti la pat şi mai depinzi şi de alţii maşina, pantofii, gentile, ceasurile şi bijuteriile şi toate celelalte lucruri materiale sunt egale cu ZERO. Să-ţi menţii sănătatea trupului e o datorie. Altfel, nu vom reuşi să ne păstrăm mintea puternică şi lucidă. Iată câteva ponturi anti-îmbătrânire:

– mănâncă corect

– protejează-ţi pielea

– fă-ţi exerciţiile sportive

– dormi suficient

– fă-ţi prieteni

– ajută-i pe alţii

râzi”, este mesajul postat de Denise Iacobescu în care le dezvăluie prietenilor ei virtuali secretul cu care a ajuns ca la 50 de ani să arate de 20.

Antonia pare bucățică ruptă din mama ei și deși a devenit mama a trei copii, aceasta și-a recăpătat fără probleme silueta care a consacrat-o , într-un timp foarte scurt. Iubita lui Alex Velea recunoaște că face și ea mult sport, dar are și o dietă echilibrată, în care consumă multe grăsimi sănătoase și fibre.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.
Citește și: