Este exact ceea ce i se întâmplă zilele acestea Andreei Raicu. Vedeta a postat pe Instagram o înregistrare, în care povestește iadul prin care trece mama ei și, implicit, ea însăși.

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, spune vedeta.

„Virusul este printre noi, mai aproape decât ne imaginăm”, spune Andreea Raicu. Mama ei a stat în spital două săptămâni și, în sfârșit se simte mai bine. Mama și fiica nu s-au mai văzut de trei săptămâni.

Perioada în care a fost spitalizată a fpst printre cele mai crunte din viața ei, „cu foarte multă frică” și foarte imprevizibilă, mărturisește Andreea Raicu.

Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile”, mai spune vedeta, nerăbdătoare să întânească pe cea care i-a dat viață.

„Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență masca. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, încheie Andreea Raicu, dând astfel un sfat celor care o urmăresc.

Reacțiile sunt de toate felurile: de la cei mai mulți, care îi urează sănătate și să treacă cu bine peste aceste momente, până la cei care o acuză că minte.

Vezi și Dragoș Bucur, diagnosticat cu Covid-19, mesaj emoționant pentru soția lui, Dana Nălbaru

Citește și:

Ștefania s-a pozat așa cum doar Speak o vede: ”Prea minunată pentru această lume…”

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion? Cine e bărbatul pentru care și-ar fi riscat relația de 5 ani