Andreea Raicu are o relație deosebită cu mama sa, iar vedeta a evidențiat acest lucru cu fiecare apariție pe care cele două au avut-o în spațiul public sau în mediul online.

Ziua de naștere a celei care i-a dat viață este un moment de bucurie și de sărbătoare pentru vedeta care este recunoscătoare pentru fiecare clipă trăită alături de masa sa, care îi este și cea mai bună prietenă.

Mai mult, aceasta îi atribuie celei care i-a dat viață toate calitățile și virtuțile unei femei puternice, așa cum își dorește și ea să fie.

„Sunt norocoasă! Și extrem de recunoscătoare astăzi și în fiecare zi pentru că încă o am pe mama lângă mine, și mai ales pentru relația incredibilă pe care o avem.

Ea este omul care mă susține necondiționat, care mă acceptă și înțelege indiferent de orice. Răbdarea, blândețea, optimismul și înțelepciunea ei sunt lecțiile pe care mi le oferă zilnic.

De la ea am învățat să iubesc oamenii, să îi respect, să îi ascult și să îi prețuiesc. Îmi doresc să pot să fiu și eu la fel de puternică și înțeleaptă ca și ea.

Ea este și cea mai bună prietenă a mea, mereu plină de energie pentru a continua să învețe și să descopere lumea.

Azi e ziua ei, și cel mai mare cadou pe care mi-l face zilnic este iubirea ei necondiționată, iar cadoul care o bucură cel mai tare e timpul pe care îl petrecem împreună. Așa că fac tot posibilul să îl ofer cât mai des, în care să facem cât mai multe lucruri frumoase!

La mulți ani, mami! Te iubesc tare, tare!”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

impreuna-de-ziua-mamei-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mama sa a învățat-o cum să aibă grijă de ten

Trebuie să recunoaștem că mama Andreei Raicu arată spectaculos nu doar pentru vârsta ei, 84 de ani. Dar nu arată așa întâmplător: a avut mare grijă de tenul ei și a avut dintotdeauna o rutină de îngrijire a feței foarte bine pusă la punct.

Vedeta povestea în trecut cum a învățat de la mama ei toate tehnicile și trucurile ce țin de îngrijirea pielii și care o ajută, la rândul ei, să se bucure de un ten frumos.

„Ea mi-a spus mereu cât e de important să ai grijă de pielea ta și, în primul rând, să nu dormi niciodată nedemachiată, indiferent de cât de obosită ești. Mi-a mai arătat tehnici de masaj facial, dar m-a învățat și primii pași esențiali în ritualul de frumusețe.”, spunea Andreea Raicu recent pe Instagram.

Am grijă să-i spun cât de mult o iubesc”

Andreea Raicu recunoaște că se gândește la vremurile în care mama nu o să-i mai fie alături, motiv pentru care se asigură, de fiecare dată când vorbește cu mama ei, că femeia știe ce sentimente profunde are pentru ea.

De asemenea, chiar dacă ritmul alert de viață nu îi permite întotdeauna să stea minute în șir cu ea la telefon, vedeta spune că încearcă de fiecare dată să-și găsească timpul pentru a asculta tot ce are de spus cea care i-a dat viață, întrucât vor veni zile când aceste dialoguri îi vor lipsi.

„Am primit foarte multe lucruri și o iubesc foarte tare, îi spun tot timpul și sper să fie cât mai mulți ani lângă mine. De fiecare dată când închid telefonul cu ea întotdeauna am grijă să-i spun cât de mult o iubesc și să am răbdare, sunt foarte norocoasă că o am și să o ascult.

Uneori se întâmplă să-mi povestească multe lucruri și poate n-am timp, dar îmi găsesc mereu energia să îi ofer spațiul ei.”, declara Andreea Raicu la un moment dat, în cadrul unei emisiuni de pe Pro TV.

Virginia Gheorghiu, mama vedetei, a fost stewardesă, meserie care i-a plăcut la nebunie și căreia i s-a dedicat, în totalitate, până la o vârstă înaintată. Ea a născut-o pe Andreea la 38 de ani.

Vezi și FOTO Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani: „Dacă stai cu ea la masă zici că are 35” Ce meserie a avut femeia și ce îi reproșa vedeta cu ani în urmă dar și Andreea Raicu, mesaj emoționant de ziua mamei sale, care a împlinit 81 de ani. Aceasta a fost externată, după ce a fost confirmată cu COVID-19

Citește și:

Dinu și Deea Maxer, din nou împreună! Fetița lor a împlinit 4 ani și, de dragul ei, au trecut peste resentimente

A murit Burt Young, actorul faimos pentru rolul din seria Rocky, cu Sylverster Stallone