Femeia era văduvă, după ce tatăl Andreei Antonescu a murit cu mulți ani în urmă, iar cel care i-a devenit artistei tată vitreg este Karol Szekeres. L-a cunoscut pe acesta, care este stabilit în SUA, după moartea soțului ei și au avut o relație stabilă, care, iată, s-a concretizat printr-o nouă căsătorie pentru Mioara Antonescu.

Nimeni din familie nu pare să fi participat la ceremonia intimă care a avut loc în Los Angeles, nici măcar Andreea Antonescu.

În ziua cea mare, Mioara, mama artistei, a îmbrăcat o rochie roz pudră, la care a asortat și buchetul de flori, iar soțul ei, un costum maroniu.

Zâmbitoare, femeia a oficializat astfel o relație care în care este de multă vreme.

mama-artistei-s-a-casatoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Foto: Click și Facebook

Văduvă din 2001

Mama îndrăgitei cântărețe a rămas văduvă în 2001. După un an și jumătate, aceasta l-a întâlnit pe Karol, cel care avea să-i devină iubit. Sienna, fiica cea mare a Andreei, este foarte atașată de cei doi, iar pe Carol îl consideră bunicul ei. Cei doi au avut grijă de ea câtă vreme era în America, mergând în numeroase vacanțe împreună, după cum se poate vedea din fotografiile postate pe Facebook de Mioara Antonescu. Acum, fata s-a mutat în România cu mama ei, începând deja școala aici.

Mioara își duce viața pe cele două continente, dar în ultima vreme a stat mai mult în America, unde soțul ei este stabilit de ani buni.

Sienna a studiat acolo, în America. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea.

Ea (n.r. Sienna) și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată.

Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz. Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală.

Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, dezvăluia nu demult Andreea Antonescu pentru Cancan.

Vezi și Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Citește și:

Rona Hartner susține că a învins cancerul din nou, deși se afla în stadiul patru cu metastaze: ”Medicii au găsit un remediu-miracol. E o minune mare de tot!”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, gest superb în memoria mamei sale, în prezența a șase familii regale din Emirate. Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani